Onze opvang

We zijn gelokaliseerd in de Wilhelminaschool. Op onze bso zitten kinderen vooral met veel vriendjes en vriendinnetjes van school bij elkaar in de groep. Wij organiseren diverse activiteiten voor kinderen van sporttoernooien tot samen muziek maken. Ontspannen een boekje lezen, kan natuurlijk ook. In de vakanties hebben we een uitgebreid vakantieprogramma waarin de kinderen een stem hebben in de activiteiten die we doen. Zo gaan we bijvoorbeeld met een echte boswachter op avontuur in de natuur, gaan we skaten of bezoeken de kinderboerderij. Voor de vroege vogels bieden we ook voorschoolse opvang aan. 

Soorten kinderopvang

  • buitenschoolse opvang
  • voorschoolse opvang 

Groepsindeling

  • 1 bso groep

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek 

Gevestigd in scholen

We werken samen met twee scholen: de Wilhelminaschool en de Heydonckschool. Met beiden vormen we op deze manier een brede school.


Ophalen van school (bso) 

Kinderen van onze bso's in de Wilhelminaschool en Heydonckschool blijven in het schoolgebouw. Kinderen die niet op deze scholen zitten en toch van onze diensten gebruik willen maken, worden opgehaald. 

Onze speelplaats

Onze bso in de Wilhelminaschool heeft een mooie speelplaats en de bso in de Heydonck maakt ook gebruik van de speelplaats van school. Onze locatie is nabij de sportvelden van Wilhemina Boys en een mooie gymzaal. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt en we zitten op loopafstand van de kinderboerderij. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, want we maken graag muziek. Voor de bso's worden vaak workshops tijdens de schoolvakanties georganiseerd. Daarnaast hebben we een uitgebreid activiteitenaanbod.

Openingstijden

Koningin Emmalaan, Wilhelminaschool

Geopend op dinsdag en donderdag, aansluitend op schooltijden tot 18:30 uur.

Op maandag, woensdag en vrijdag en in vakanties worden de kinderen samengevoegd bij aan de Max Bossusstraat, in de Heydonckschool.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de wijk van Naastebest, nabij verschillende scholen en een medisch centrum met huisartsen en apotheek. Er is genoeg parkeerplaats in de wijk nabij onze opvang. De vestiging is op loopafstand van het station Best. Ook zijn er bushaltes in de buurt van het pand. Met de auto kunt u snel op de A2 en A58 zijn, richting Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden