Onze opvang

Partou aan de Emmalaan heeft in het dagprogramma ‘kindgericht’ werken. De kinderen krijgen naast groepsactiviteiten ook individuele aandacht. De sfeer straalt  gezelligheid en betrokkenheid uit. Ook geven we de kinderen VVE: Voor- en Vroegschoolse Educatie. Dit doen we in groepsverband door middel van thema's. Maar ook individueel voor de doelgroepkinderen. 

Soorten kinderopvang

  • buitenschoolse opvang
  • voorschoolse opvang 

Groepsindeling

  • 1 bso groep
VVE-programma
Ja

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek 

Gevestigd in scholen

We werken samen met twee scholen: de Wilhelminaschool en de Heydonckschool. Met beiden vormen we op deze manier een brede school.


Ophalen van school (bso) 

Kinderen van onze bso's in de Wilhelminaschool en Heydonckschool blijven in het schoolgebouw. Kinderen die niet op deze scholen zitten en toch van onze diensten gebruik willen maken, worden opgehaald. 

Ons pand

Onze vestiging aan de Trompstraat is een pand dat een deel van school is geweest. Het bestaat als kinderopvanglocatie al 24 jaar en was de eerste kinderopvang in Best. Het pand is via een gang nog aan school verbonden. Het pand grenst aan de speelplaats van school en is geheel laagbouw.
De buitenschoolse opvang zit in basisschool de Heydonck in een mooi lokaal, waarin we ook nog schuifdeuren open kunnen zetten voor meer ruimte.
De tweede buitenschoolse opvang heeft een lokaal in de Wilhelminaschool met een mooie gymzaal erbij.

Onze speelplaats

De vestiging heeft een parkachtige tuin, groot en prachtig in het groen. Het is een belevingstuin die helemaal is opgeknapt. De kinderen vinden er veel vertier.
Onze bso in de Wilhelminaschool heeft een mooie speelplaats en de bso in de Heydonck maakt ook gebruik van de speelplaats van school. Onze locatie is nabij de sportvelden van Wilhemina Boys en een mooie gymzaal. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt en we zitten op loopafstand van de kinderboerderij. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, want we maken graag muziek. Voor de bso's worden vaak workshops tijdens de schoolvakanties georganiseerd. Daarnaast hebben we een uitgebreid activiteitenaanbod.

Openingstijden

Koningin Emmalaan, Wilhelminaschool

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag, aansluitend op schooltijden tot 18:30 uur.

Op woensdag en vrijdag en in vakanties worden de kinderen samengevoegd bij Partou op de Trompstraat, in de Heydonckschool.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de wijk van Naastebest, nabij verschillende scholen en een medisch centrum met huisartsen en apotheek. Er is genoeg parkeerplaats in de wijk nabij onze opvang. De vestiging is op loopafstand van het station Best. Ook zijn er bushaltes in de buurt van het pand. Met de auto kunt u snel op de A2 en A58 zijn, richting Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden