Onze opvang

Partou aan de Max Bossustraat heeft in het dagprogramma ‘kindgericht’ werken. De kinderen krijgen naast groepsactiviteiten ook individuele aandacht. De sfeer straalt  gezelligheid en betrokkenheid uit. Ook geven we de kinderen VVE: Voor- en Vroegschoolse Educatie. Dit doen we in groepsverband door middel van thema's. Maar ook individueel voor de doelgroepkinderen.

De kinderen maken vooral veel plezier en er zijn veel uitdagingen in het spel en speelgoed. U vindt in de ruimte leuke speelhoekjes waar kinderen volop hun fantasie kunnen gebruiken. Iedere 6 weken staat een nieuw thema centraal.  Voorbeelden zijn ‘Dit ben ik', ‘Beroepen’ of ‘Sprookjes’. Maar ook de feestelijkheden als Kerst, Sint, Carnaval, voorleesweken krijgen volop de aandacht. Zeker als het de kinderen aanspreekt.

Soorten kinderopvang

  • Peuteropvang (peuterarrangement)
  • buitenschoolse opvang
  • voorschoolse opvang 

Groepsindeling

Een peutergroep van 2,5 tot 4 jaar
Twee bso-groepen van 4 tot 12 jaar
Een Voorschoolse opvanggroep

VVE-programma

Ja, Startblokken

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek en sport (bso)
Thema's die passen bij de leeftijd van het kind, veel muziek, bewegen en voorlezen (peuteropvang)

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; De Heydonck


Ophalen van school (bso)

Kinderen van de Heydonckschool blijven in het schoolgebouw. 

Kinderen van de Wilhelminaschool worden lopend opgehaald. 
Kinderen van de Immannuelschool worden lopend opgehaald. 

Ons pand

Onze peuteropvang en voor- en naschoolse opvang heeft een eigen ruimte binnen de Heydonckschool. Ook maakt de bso gebruik van de aula van school. In deze aula zijn ook verschillende hoeken te vinden om te kinderen ruimte te bieden en te prikkelen in hun spel. De school is via een eigen gang verbonden aan het kinderdagverblijf van Partou. Deze bestaat inmiddels al ruim 25 jaar.

Onze speelplaats

Er zijn twee speelplaatsen. Met de bso maken we gebruik van de speelplaats van school. De peuteropvang heeft dezelfde buitenspeelruimte als het kinderdagverblijf, een tuin die volledig ingericht is om de kinderen op een natuurlijke wijze te stimuleren in hun spel.
In onze directe omgeving zijn sportvelden te vinden en meerdere speeltuinen. Tevens is er een kinderboerderij op loopafstand in een park.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, want we maken graag muziek. Voor de bso's worden vaak workshops georganiseerd. Hiervoor trekken we gastinstructeurs aan.

Alle medewerkers van de peuteropvang hebben de opleiding ‘Voor- en Vroegschoolse Educatie’ gevolgd, zowel ‘Uk en Puk’ als ‘Startblokken’. Hiermee hebben we een doorgaande lijn met de basisschool.

Openingstijden


Voorschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur (tijdens de reguliere weken en in de vakantie geopend van 7.30 tot 18.30 uur).

Op woensdag en vrijdag worden kinderen van de bso bij Partou aan de Koningin Emmalaan samengevoegd op deze vestiging.

Peuteropvang

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Onze tijden zijn van 8.30 tot 11.30 uur in de ochtend en de middag van 12.00 tot 14.00 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de wijk van Naastebest, nabij verschillende scholen en een medisch centrum met huisartsen en apotheek. Er is genoeg parkeerplaats in de wijk nabij onze opvang. De vestiging is op loopafstand van het station Best. Ook zijn er bushaltes in de buurt van het pand. Met de auto kunt u snel op de A2 en A58 zijn, richting Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden