Onze opvang

Wij zitten met ons kinderdagverblijf en de bso in het multifunctionele centrum de Heydonk. Ons pand is zeer licht en ruim opgezet en we hebben een grote groene tuin. In het centrum is ook een school gelokaliseerd. Binnen treft u een huiselijke sfeer waar baby’s alle ruimte hebben om te rollen, kruipen en spelen. Voor de peuters hebben we speelgoed waarmee hun fantasie geprikkeld wordt, denk aan houten keukentjes en verkleedkleding. Op de bso besteden we veel aandacht aan bewegen en organiseren we workshops. 

Op het kinderdagverblijf

Bij ons op het kinderdagverblijf hebben we een baby- en peutergroepen. Met activiteiten en eenvoudig spelmateriaal, zoals een zachte bal of een ballon aan een touwtje, stimuleren de pedagogisch medewerkers de motorische ontwikkeling van de allerkleinsten. Dit zorgt er voor dat uw kind zich eerder omdraait en bijvoorbeeld sneller zelf een beker vasthoudt. Daarnaast leren kinderen bij ons delen, samenspelen, conflicten oplossen en plezier met elkaar hebbenMuziek is ook een belangrijk onderdeel van ons programma. Het luisteren naar muziek is op jonge leeftijd ook goed voor de spraak- en taalontwikkeling. Daarnaast lezen we de kinderen ook regelmatig voor.

Op de bso

Omdat bij ons de school in hetzelfde gebouw zit, kennen veel kinderen op de bso elkaar. Het is een ontspannen plek waar kinderen samen met leeftijdgenootjes genieten van hun vrije tijd. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we hen met hun ontwikkeling. Zo gaan we met een echte boswachter op avontuur, organiseren we bijzondere workshops als streetbeat en LEGO-challenge en sporten we regelmatig samen. In je eentje een boekje lezen, kan natuurlijk ook. Daarnaast stimuleren onze medewerkers het onderlinge contact tussen de kinderen en zorgen ervoor dat uw kind plezier heeft en z’n plekje in de groep vindt. 


Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Bso (in het zelfde pand alleen zit de ingang aan de Max Bossustraat)
Groepsindeling
  • 2 babygroepen
  • 1 peutergroep 
  • 1 groep 4 - 12 jaar

VVE-programma

Ja

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een multifunctioneel centrum; De Heydonck


Ons pand

Onze vestiging aan de Trompstraat is een pand dat een deel van school is geweest. Het bestaat als kinderopvanglocatie al 23 jaar en was de eerste kinderopvang in Best. Het pand is via een gang nog aan school verbonden. Het pand grenst aan de speelplaats van school en is geheel laagbouw.
De buitenschoolse opvang zit in basisschool de Heydonck in een mooi lokaal, waarin we ook nog schuifdeuren open kunnen zetten voor meer ruimte. 

Onze speelplaats

De vestiging heeft een parkachtige tuin, groot en prachtig in het groen. Het is een belevingstuin die helemaal is opgeknapt. De kinderen vinden er veel vertier. Onze locatie is nabij de sportvelden van Wilhemina Boys en een mooie gymzaal. Er zijn veel speeltuintjes in de buurt en we zitten op loopafstand van de kinderboerderij.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, want we maken graag muziek.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt in de wijk van Naastebest, nabij verschillende scholen en een medisch centrum met huisartsen en apotheek. Er is genoeg parkeerplaats in de wijk nabij onze opvang. De vestiging is op loopafstand van het station Best. Ook zijn er bushaltes in de buurt van het pand. Met de auto kunt u snel op de A2 en A58 zijn, richting Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden