Onze opvang

We kunnen meerdere ruimtes in de school gebruiken: de gymzaal, het technieklokaal, het documentatiecentrum etc.
Elk jaar hebben we een spetterend openingsfeest in samenwerking met de oudercommissie. We maken geregeld uitstapjes met de natuurbus naar het bos.
We hebben een samenwerking met de school bij bijvoorbeeld de tweejaarlijkse kleding- en speelgoedbeurs. De buitenschoolse opvang verzorgt dan de opvang van de kinderen die meekomen naar de beurs.

We zijn vaak lekker buiten en hebben allerlei speelmateriaal zoals ballen, tennisrackets, hockeysticks, fietsen enz. Wij kunnen gebruik maken van ons grote schoolplein met zandbak, glijbaan, duikelrekken, tafeltennistafel en speelhuisje.
Naast het schoolplein is een voetbalveldje met kunstgras.
Bij slecht weer kunnen we ook gebruik maken van de gymzaal van de school. 

Soorten kinderopvang

  • Voorschoolse opvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • 1 bso-groep van 4 tot 7 jaar
  • 1 bso-groep van 7 tot 12 jaar

Extra aandacht voor:

  • Natuur & techniek 
  • Kunst & cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Ja, in een school; de Wildert

Ophalen van school (bso)

Kinderen komen zelf naar de bso-ruimte of (de jongsten) worden in de klas opgehaald door de pedagogisch medewerker van de bso.

Ons pand

We zijn gevestigd in basisschool de Wildert, in een lokaal speciaal ingericht voor bso en met een gezellige zithoek en veel spelmateriaal voor de kinderen.
We kunnen ook gebruik maken van een schoollokaal waar 4 computers staan voor de kinderen.

Onze speelplaats

We gebruiken de speelplaats van de school. Er is een zandbak en een duikelrek. Kinderen kunnen ook gaan voetballen op het naast de speelplaats gelegen sportveldje.
Naast de school is ook een sloot, waar we in de winter wel eens op het ijs kunnen.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een zgnd 'accentcoach' , die alle workshops organiseert.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Buitenschoolse opvang

Geopend aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.

Bso in schoolvakanties

In alle schoolvakanties voegen de drie bso's van Partou in Breda samen op de vestiging Jan Nieuwenhuyzenstraat 13. Er worden er workshops georganiseerd op gebied van natuur & techniek en kunst & cultuur. Ook zijn er uitstapjes in de regio. Tijdens de vakanties kunt u onze medewerkers het best bereiken via telefoonnummers 06 21 86 94 74 en 076 522 95 22.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang zit in de wijk Haagse Beemden. Er is een parkeerplaats bij de school en op de Twaalfbunder. Onze bso grenst aan het grote schoolplein en is te herkennen aan de rode deur.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden