Corrie Noorlander

Partou kinderopvang Breda

Welkom bij Partou aan de Jan Nieuwenhuyzenstraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Jan Nieuwenhuyzenstraat 13 in Breda.

Wij bieden dagopvang, tussen- en buitenschoolse opvang

Wij bieden dagopvang, tussen- en buitenschoolse opvang aan. In onze grote buitenruimte met natuurlijke tuin is er van alles te beleven.

We hebben voor de allerkleinsten een aparte babygroep en we besteden veel aandacht aan muziek en (voor)lezen. Op gebied van natuur en techniek is er voor de oudere kinderen van alles te leren en ontdekken. Kom gerust eens kijken!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden