Onze opvang

We hebben een grote buitenruimte met natuurlijke tuin voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We spelen elke dag buiten, kinderen krijgen laarsjes aan als het regent.  Jaarlijks houden we opa-en-omaweek, het voorleesontbijt en maandelijks een ander thema waarop boekjes en knutselen worden aangepast.

Onze buitenschoolse opvang heeft een aparte grote buitenruimte met natuurlijke tuin voor 4- tot 12-jarigen. Er is een moestuin en een apart techniekhok voor zagen en timmeren. We organiseren verschillende workshops in schoolvakanties.

Tussenschoolse opvang (tso)

Op de bso bieden we kinderen van Nutsbasisschool Boeimeer de gelegenheid om tussen de middag over te blijven op de bso. De kinderen worden om 12.00 uur uit school opgehaald en om 13.05 uur weer teruggebracht. De kinderen krijgen vers gesmeerde boterhammen en drinken en spelen ook een half uur buiten in onze bso-tuin.

Er is ruimte voor 30 kinderen en de kinderen worden begeleid door de twee pedagogisch medewerkers van de bso. U kunt inschrijven door contact op te nemen met de klantenservice van Partou.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)
  • Tussenschoolse opvang (tso)
  • Voorschoolse opvang (vso)

Groepsindeling

Dagopvang

3 horizontale groepe:
  • 1 babygroep van 1 tot 2 jaar
  • 1 dreumesgroep van 1 tot 2,5 jaar
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang

  • 1,5 basisgroep van in totaal 30 kinderen van 4 tot 12 jaar.

Extra aandacht voor:

  • Kunst & cultuur
  • Natuur & techniek

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

Wij zijn gevestigd in een voormalige kleuterschool

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend opgehaald of komen zelf naar de bso. Dit is afhankelijk van hun leeftijd en afspraken met ouders.

Ons pand

De dagopvang en bso zitten in een voormalige kleuterschool. Het pand is gebouwd en ingericht voor jonge kinderen. Alle ruimtes zijn licht door de vele hoge ramen in elke ruimte. De buitenruimte ligt rondom het pand en er staan oude bomen in de tuin die in een warme zomer goed van pas komen als zonnescherm.

Onze speelplaats

We hebben een aparte buitenruimte voor dagopvang en bso, ingericht volgens natuurlijk spelen met een heuvel en leuke hoekjes. Voor de bso hebben we aparte voetbalveldjes, een schommel etc. Veilige speeltoestellen, zandbak voor dagopvang en zandbak voor bso.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Er is een zgnd 'accentcoach' om alle workshops en activiteiten te organiseren. We hebben een voorleescoach, muziekcoach en accentcoach.

Openingstijden


Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

in schoolweken geopend van 14.45 tot 18.30 uur, in vakantieweken van 7.30 tot 18.30 uur.

Bso in schoolvakanties

In alle schoolvakanties voegen de twee bso's van Partou in Breda samen op de vestiging Jan Nieuwenhuyzenstraat 13. Er worden er workshops georganiseerd op gebied van natuur & techniek en kunst & cultuur. Ook zijn er uitstapjes in de regio.

Voorschoolse opvang

Geopend in schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 tot 8.45 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Boeimeer, in de straat met twee basisscholen: Nutsbasisschool Boeimeer en de Montessorischool. De Petrus en Paulusschool is op loopafstand.
U bent vlakbij de zuidelijke rondweg, met toegangswegen naar de A16, A27 en A58. U kunt parkeren op de eigen parkeerplaats van de vestiging.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden