Susan van Vught - Diemers

Partou kinderopvang Eindhoven

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Apeldoornstraat  in spilcentrum Strijp Dorp in Eindhoven

Wij bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang

Wij bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan in ons mooie, nieuwe pand in de wijk Drents Dorp/Strijp R. Kinderen tot 4 jaar kunnen bij ons in een vertrouwde omgeving samenspelen en elkaar ontmoeten in de grote speelstraat, de natuur/ontdekkingstuin en de snoezelruimte. De kinderen van de bso hebben een aparte groep en spelen lekker veel buiten op het grote schoolplein, het park of de sportvelden.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden