Onze opvang

Bij onze dagopvang ondernemen we veel verschillende activiteiten. We hebben onder meer muzieklessen en er is veel aandacht voor dansen en voorlezen. Niet alleen binnen is veel te beleven, ook gaan we veel naar buiten. Lekker buiten spelen en uitstapjes maken in de buurt, zoals naar de speeltuin, de Genneper parken of het bos. Er zit een park tegenover ons dagverblijf.
Bij de buitenschoolse opvang zijn we ook lekker actief en organiseren we veel activiteiten rondom natuur en techniek. Kom ons ontdekken!

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0-2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2-4 jaar
  • 2 bso-groepen van 4-12 jaar

Extra aandacht voor:

Natuur en techniek

Ophalen van school

Kinderen worden lopend of met de fiets opgehaald vanaf de Talisman, de Vrije School en Floralaan.    
Kinderen worden met de taxi gehaald bij de Klimboom, Wilakkers of eventuele andere scholen.
                           

Ons pand

Onze opvang zit in een oud, sfeervol pand met een nieuwe inrichting. Het gebouw is recentelijk gerenoveerd (juli 2013). Er zijn veel oude elementen bewaard gebleven en er heerst een huiselijke sfeer. We hebben een snoezelhoek in de babygroep, een bewegingsruimte bij de peuters en de bso’ers hebben een echt techniekatelier!

Onze speelplaats

Onze tuin is ingericht volgens de principes van het natuurlijk spelen. Kinderen lopen middenin de natuur op ons ervaringspad en leven zich uit in de twee zandbakken, waarvan één met een duikelrek. Ook de baby’s spelen buiten in hun eigen babytuin, met een natuurlijke overgang naar het peutergedeelte. Het waterspel in onze tuin maakt de natuurbeleving compleet.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een voorleescoach en een pedagogisch medewerker die dansen stimuleert in activiteiten.

Openingstijden


Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur in schoolweken, tijdens vakantieweken van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen in de wijk Stratum, in de buurt van het Floraplein. Vlakbij uitvalswegen en centraal gelegen tussen zes basisscholen.    
U vindt een grote parkeerplaats aan het pand, waar u gratis kunt parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden