Inge Janssen

Partou kinderopvang Vught

Welkom bij Partou aan de Koninginnelaan!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Koninginnelaan in Vught.

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

Wij zijn gevestigd in het “Kwartier” (het nieuwe gebouw waarin ook de peuterspeelzaal en scholen gevestigd zijn). Dit pand ligt aan de rand van de nieuwe wijk Stadhouderspark, midden in het groen. De ligging dichtbij de natuur biedt volop mogelijkheid om te ontdekken en buiten te zijn. U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen bij onze mooie binnen- en buitenruimtes!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden