Onze opvang

De vestiging van Partou ligt dicht bij de natuur en is daarmee een ideale plek om buiten te zijn en te ontdekken. Het maken van plezier middels spel, muziek en bewegen vinden wij belangrijk.
Samen met scholen Het Molenven en de Koningslinde en de peuterspeelzaal van Stichting Peuterspeelzalen Vught zorgen we voor een doorgaande leerlijn van 0 tot 12 jaar met een gezamenlijke visie waarbij het kind centraal staat.

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

Dagopvang

  • 1 babygroep
  • 2 peutergroepen 
  • 1 verticale groep dagopvang

Buitenschoolse opvang

Vijf groepen, verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën:
  • 4-5 jaar
  • 6-7 jaar
  • 8+ jaar
  • 4-12 jaar

Extra aandacht voor

Natuur en buitenspelen

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in het Kwartier

Ons pand

Partou is gevestigd in het Kwartier, een nieuw gebouw. De ruimtes zijn licht, open en sfeervol. Via de groepsruimtes kunnen de kinderen elkaar makkelijk opzoeken. Zo creëren we een huiselijke, gemoedelijke sfeer. Iedere groepsruimte heeft een eigen uitgang naar de gezamenlijke tuin.
Naast de groepsruimtes is er een speelhal waarin de kinderen elkaar ontmoeten. Ons activiteitenaanbod in deze ruimte sluit aan op de verschillende ontwikkelingsfases en behoeften van het kind. Zo is er bijvoorbeeld een snoezelruimte voor de allerkleinsten.
De bso heeft enkele groepsruimtes en maakt daarnaast gebruik van de multifunctionele ruimtes. Denk hierbij aan een grote keuken, speellokaal maar ook een ICT en handvaardigheidslokaal. Er is veel glas, een open en huiselijke sfeer.
Dankzij de multifunctionele ruimtes kunnen we ons activiteitenprogramma optimaal inzetten en komen we tegemoet aan de verschillende ontwikkelingsfases en behoeften van het kind. 
Natuur is een doorgaand thema binnen onze vestiging. De ligging in het groen maakt dit extra prikkelend.

Onze speelplaats

De buitenruimte is ingericht volgens het natuurlijke spelen. Op een prikkelende manier is de speelplaats ingericht om kinderen uit te dagen in hun spel, maar ook naar hun behoeften. Broers en/of zussen kunnen ook de jongere broertjes en zusjes opzoeken.
We maken tevens gebruik van de speelplaats van de scholen.

Naast het Kwartier staan twee sportzalen waar we gebruik van kunnen maken. Het terrein grenst aan het atletiekveld van turnvereniging Prins Hendrik. Hier heeft Partou een sport bso gevestigd. Door de ligging kunnen we in activiteiten samen optrekken.

Ons team

Ons team bestaat uit gemotiveerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Ook hebben we een muziekcoach en een bewegingscoach in ons team. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt aan de rand van de nieuwe wijk Stadhouderspark. Dit is dichtbij Den Bosch en dichtbij uitvalswegen (A65). Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Kwartier (de naam van het gebouw waarin Partou is gevestigd).
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden