Onze opvang

Met de baby's werken we met het opendeurenbeleid. Iedere dag zetten we de deuren tussen beide babygroepen open zodat kinderen gebruik kunnen maken van beide ruimtes en materialen om zo verschillende activiteiten aan te bieden, zoals beweegactiviteiten, ontwikkelingstimuleren, Basic Spelen, en creatieve en muzikale activiteiten. Ook gaan we met de oudste kinderen van de babygroepen naar buiten. De activiteiten worden afgestemd op leeftijd en groepssamenstelling.

Ook bij de peuters hanteren we elke dag een opendeurenbeleid waarin we gebruik maken van de twee ruimtes van de peutergroepen en de gang. Ook maken we soms gebruik van het bewegingslokaal van de bso, waarin we ook materialen voor de jongere leeftijd aanbieden. In iedere ruimte wordt een andere activiteit aangeboden en de peuters kunnen zelf kiezen welke activiteit ze volgen. De activiteiten zijn gevarieerd, zoals muziekactiviteiten, creatieve activiteiten, bewegen en 3+ activiteiten. 

IKC

Partou Lidwinastraat is gekozen als partner voor het Integraal Kindcentrum in Vught Zuid. Binnen IKC Vught Zuid zullen Basisschool de Wieken en Basisschool de Baarzen samengaan tot 1 school met vernieuwend onderwijs.

Peuterspeelzalen Vught zal de peuterspeelzaal verzorgen en Partou Lidwinastraat zal dagopvang en buitenschoolse opvang aanbieden.  Verwachting is dat het gebouw media 2018 gereed zal zijn en dat we schooljaar 2018-2019 starten in het nieuwe gebouw. 

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar
  • 1 bso-groep van 4 tot 8 jaar
  • 1 bso-groep van 8 tot 12 jaar

Ophalen van school (bso)

Kinderen van de Wieken, de Baarzen, en de Lichtstraat worden lopend opgehaald. Kinderen van de Piramide en de Springplank worden per taxi opgehaald.

Ons pand

Het pand van Partou is een karakteristiek oud pand met 2 grote tuinen. De groepsruimtes liggen aan een ruime hal die ook ingezet kan worden voor activiteiten. De groepsruimtes met dezelfde leeftijdsgroepen liggen naast elkaar. De inrichting en sfeer in de groepsruimtes is knus en warm.

Onze speelplaats

We beschikken over 3 tuinen. De tuinen van het dagverblijf zijn ingericht op natuurlijk spelen. Er is 1 tuin voor de babygroep, 1 tuin voor peuters en 1 tuin voor de bso.

De tuin van de babygroepen ligt aan de groepsruimtes van de babygroepen zodat we makkelijk naar binnen en buiten kunnen. In de zomer kunnen we de deur naar buiten open zetten. De tuin van de babygroepen biedt de ruimte om gebruik te maken van de hele tuin of een klein stukje. In de babytuin hebben we een zandbak en een grasveld.

De tuin voor de peutergroepen heeft een zandbak en zowel stukken met kunstgras als tegels om met de fietsen en karren te rijden. Hier kunnen de bso-kinderen eventueel ook gebruik van maken met rustig spel. De tuin van de bso ligt voor het gebouw en hier hebben we ruimte voor actief spel voor kinderen in de bso-leeftijd. 

In de buurt kunnen we uitstapjes maken naar Het Capellebos, het Moleneindplein (een plein met winkels waar 1 x in de week markt is) en het sportveld op 50 meter afstand, waar 2 x per jaar het circus komt en de gymzaal.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, een coach Beweegkriebels, een ergocoach en een voorleescoach.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.  Voorschoolse opvang van 7.30 tot 8.30 uur.

In de vakanties voegt de bso samen met de bso van Partou aan de Theresialaan.

Bereikbaarheid & parkeren

Vóór de locatie zijn voldoende parkeerplekken en op 40 meter afstand is er een grotere parkeerplaats.
Toegangswegen: de straat van onze kinderopvang komt uit op de doorgaande weg.
Wijk: Op de grens van de Baarzen en Schoonveld (Vught zuid).
Herkenningspunten: we zijn gelegen tussen de huisartsenpraktijk Pax et Bonum en basisschool de Wieken. Een ander herkenningspunt is de gymzaal (tegenover Partou).
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden