Onze opvang

Op de dagopvang zijn we altijd actief bezig met muziek, voorlezen en buitenspelen. De kinderen bepalen voor een groot deel zelf de activiteiten. In de babygroepen wordt veel gedaan met de sensorische ontwikkeling en ontdekken. Verschillende pedagogisch medewerkers hebben de training Basic Spelen gevolgd die zich richt op de spelontwikkeling voor kinderen van 0 tot 9 maanden. 

Er is een zand- en watertafel die ook regelmatig gevuld wordt met andere materialen, bijvoorbeeld in de herfst met bladeren maar ook macaroni of vla om de zintuigen van kinderen te prikkelen. Bij de peutergroepen wordt er regelmatig aan de kinderen gevraagd wat ze willen, zo kunnen er tegelijkertijd verschillende activiteiten bezig zijn. Denk aan knutselactiviteiten en activiteiten die te maken hebben met het thema van dat moment.

Soorten opvang

  • Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar

Ons pand

We zijn gevestigd in een monumentaal pand, vroeger was hier een kleuterschool. Het karakteristieke pand brengt direct een geweldige sfeer met zich mee: huiselijk en vertrouwd. De sfeer wordt beïnvloed door het vele onderling samenwerken, onder andere door de deuren open te zetten naar elkaar en te stimuleren dat broers en zussen contact kunnen hebben met elkaar. Tevens zijn er ook veel ramen die een open sfeer met zich meebrengen. Er zijn verschillende ruimtes waar de kinderen kunnen spelen. 

Onze speelplaats

Er is een grote buitenruimte bij de dagopvang. De buitenruimte heeft ook een aparte 'babytuin' voor de allerkleinsten omgeven met een hekje zodat ze veilig kunnen bewegen en ontdekken. In de directe omgeving is veel natuur om naar toe te gaan. Met de bolderkar wandelen we dan richting de bossen of naar het speeltuintje in de buurt. Ook is er een bushalte in de buurt wat voor de kinderen altijd een leuk uitstapje is! 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Op de dagopvang hebben we een muziekcoach, bewegingscoach en pedagogisch medewerkers die de training Basic Spelen hebben gevolgd. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Partou bevindt zich nabij de doorgaande weg van Den Bosch naar Vught en vlakbij de N56 en A2, in Vught Noord. Parkeren in de directe omgeving is geen probleem.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden