Onze opvang

Onze buitenschoolse opvang besteedt extra aandacht aan sport en spel. De locatie leent zich hier uitstekend voor, want naast de binnenzalen is er ook een atletiekbaan waar gebruik van gemaakt wordt. Sport en spel staan iedere middag centraal. Tevens is er ruimte voor de behoefte van kinderen zelf, niet ieder kind heeft iedere dag zin in hetzelfde. Mede dankzij de flexibele binnenruimtes kunnen diverse activiteiten plaatsvinden.

Soorten opvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

2 groepen van 7 tot 12 jaar.

Extra aandacht voor:

Sport & spel

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

In de kantine van turnvereniging Prins Hendrik

Ophalen van school (bso)

De kinderen worden op de fiets opgehaald bij het Molenven. De kinderen van andere scholen komen met de taxi.

Ons pand

Het is een recent gebouwde kantine, de ruimtes zijn erg netjes. Kinderen hebben ruimte om in de zithoek rustig te kletsen, te lezen of even uit te rusten. Aan de tafels kunnen spellen gedaan worden maar ook gegeten en gedronken worden. Verder bieden de buitenruimte en de sporthallen alle ruimte voor diverse activiteiten.

Onze speelplaats

Er is een atletiekbaan buiten, maar daaromheen is ook een groenstrook. De bso ligt aan de rand van Vught Noord. Er is veel groen in de directe omgeving.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een sportinstructeur, beweegcoaches, een natuurcoach en veel ervaring en professionaliteit in huis.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag na school van 14.00 tot 18.30 uur. 

In schoolvakanties voegen wij samen met de bso op de Koninginnelaan.

Bereikbaarheid & parkeren

De bso is gevestigd in de kantine van turnvereniging Prins Hendrik. Er is voldoende parkeergelegenheid bij onze vestiging. Tevens bevindt de bso zich nabij de A2.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden