Onze opvang

De vestiging maakt gebruik van een halfjaar-planning, waarin elke week een ander thema aan bod komt. In dit thema worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals vogelhuisjes maken, pinda's rijgen en kaarten maken. Daarnaast worden er workshops door externen aangeboden, zoals badminton, Yoga en nog veel meer.

Soorten kinderopvang

  • Buitenschoolse opvang (bso)
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

1 groep van 4 tot 12 jaar 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum:

We zijn gelegen naast een school: Basisschool De Schalm

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend van de Schalm en de Piramide opgehaald. Kinderen van de Springplank worden per taxi opgehaald.

Ons pand

Het pand van de bso ligt naast de basisschool. Het is een gezellige ruimte die ingedeeld is met verschillende hoeken, zodat het een knusse en gezellige sfeer heeft. Door de inrichting van de verschillende hoeken, dagen sommige plekjes uit tot rust en andere plekjes tot actief spel. Ook ligt aan de ruimte de buitenruimte vast waardoor kinderen gemakkelijk naar buiten kunnen.

Onze speelplaats

Op het buitenterrein hebben we een speeltoestel en een zandbak. Daarnaast is er voldoende ruimte om te sporten of met fietsjes op het terrein te spelen. In de buurt kunnen we terecht in een park.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een natuur- en techniekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang van 7.45 tot 8.45 uur.

In de vakanties voegt de bso samen met de bso van Partou aan de Lidwinastraat.

Bereikbaarheid & parkeren

Parkeergelegenheid is er voldoende aan de Theresialaan. Onze kinderopvang ligt aan een doorgaande weg, die snel de mogelijkheid biedt om de N65 op te gaan.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden