Onze opvang

Structureel sluiten wij de dagelijkse activiteiten graag aan op de ontwikkelfases van een kind. Alle activiteiten passen bij de fase waarin het kind aan het ontdekken is en waarbij wij het kind willen enthousiasmeren, leren, stimuleren en de ervaring willen verrijken. Bij de babygroepen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar doen we dit bijvoorbeeld door ‘basic spelen’. 
Bij de peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar zijn de activiteiten gericht op taal en spraak, fijne en grove motoriek, sociale interactie en persoonlijke ontwikkeling. 

De bso-kinderen dagen wij uit om zich spelenderwijs te ontwikkelen. We organiseren tal van activiteiten, maar vrij spelen kan natuurlijk ook! 

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

  • 2 babygroepen in de leeftijd van 0 tot 2,5 jaar
  • 2 peutergroepen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar
  • 2  bso-groepen van 4 tot 12 jaar 

Extra aandacht voor:

Naar buiten, bewegen en muziek.

Ophalen van school (bso)

  • Palet Zuid
  • 2e Amstelveense Montessori 
  • International School of Amsterdam
  • Willem Alexanderschool
  • Piet Hein

Ons pand

Ons pand staat vrij in een rustige wijk, omgeven door een natuurlijke en transparante tuin. De tuin is ‘natuurlijk’ ingericht om kinderen te prikkelen in hun fantasie. Een boomstam wordt een boot, boomstronken worden eilandjes. Het pand heeft rondom ramen en is van binnen dus lekker licht. Een centrale trap met lage trapleuningen voor de kinderen verbindt de in totaal 3 etages met elkaar. Iedere groep is huiselijk en warm ingericht, met verschillende hoekjes waar kinderen heerlijk kunnen spelen. We hebben speelmateriaal dat is afgestemd op de leeftijdsdoelgroep van de kinderen. 

Onze speelplaats

Onze tuin is natuurlijk ingericht, waarbij wij het belangrijk vinden de kinderen te prikkelen in hun fantasie. Een centrale zandbak wordt gedeeld met de baby's en de peuters, waarbij we bewaken dat de baby's hun eigen moment hebben op de dag waarop zij veilig en ongestoord het zand kunnen ontdekken. De peuters kunnen aansluitend heerlijk zandtaartjes maken en spelen in het zand. Naast onze eigen tuin, maken wij veel gebruik van het naastgelegen speeltuintje met speeltoestellen als een schommel, wip en klimhuisje. Dit is door de gemeente aangelegd en goedgekeurd en ligt direct aan onze tuin. In de zomer maken wij met warm weer een uitstapje naar het dichtbij gelegen poedelbadje, dat tot kniehoogte van kinderen is gevuld om lekker in te kunnen spetteren.
Wij hebben een groot grasveld naast onze tuin waar we onder de bomen kunnen picknicken of met wat grotere kinderen kunnen voetballen. Vaak zetten we hier een parcours uit voor de kinderen van de bso. De kinderen van de bso spelen ook op ons speelplein binnen het hek en hebben de verantwoordelijkheid over ons moestuintje. De peuters hebben de mogelijkheid om met hun fietsjes een parcours te volgen binnen het hek over het kronkelpaadje. Een leuk uitstapje voor peuters en bso-kinderen is de kinderboerderij Elzenhove in Amstelveen of de geitenboerderij in Amsterdam. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Allen hebben ze hun eigen talenten die op het centrum naar voren komen. Binnen het team hebben we 2 muziekcoaches, 2 coaches basic spelen, een coach beweegkriebels en een voorleescoach en heeft het hele team de workshop ‘naar buiten’ gevolgd.

Openingstijden

Dagopvang

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden  tot 18:30 uur. 
In de vakanties geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in een rustige wijk, waar voldoende (gratis) gelegenheid is om uw auto te parkeren. U parkeert de auto in de straat of voor de sportschool Buentink en wandelt met de sportschool aan uw rechterhand het pad op naar de locatie.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden