Onze opvang

We beschouwen de tijd bij ons voor kinderen als vrije tijd. Kinderen hebben daarom zelf de keus wat ze het liefste willen doen. We bieden activiteiten aan waar kinderen aan mee kunnen doen. We werken met thema’s en bewegen, buiten spelen en muziek staan bij ons centraal. Dagelijks kunt u in de hal zien waar we die dag mee bezig zijn geweest.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

2 groepen van 4 t/m 12 jaar

Gevestigd in

een school; Buikslotermeerschool

Ophalen van school (bso)

Wij halen kinderen op van de montessorischool en gaan lopend en de kleintjes in de bakfiets, naar onze locatie in de Buikslotermeerschool.
Kinderen van de Biënkorf worden door de pedagogisch medewerker met een busje of met de bakfiets opgehaald.

Ons pand

Partou aan de Breedveld is gevestigd in de Buikslotermeerschool. We delen de opvangvleugel van de school samen met de voorschool en bso van Tinteltuin. We hebben een mooi licht lokaal en een speellokaal tot onze beschikking. Het speellokaal wordt ook door de school gebruikt, vandaar dat we beschikken over een flexibele inrichting. In ons lokaal zijn er verschillende hoekjes waar kinderen kunnen spelen. 

Onze speelplaats

We spelen op het omheinde schoolplein. Hier vinden kinderen een grote zandbak.. De schoo, staat midden op een groot plein wat door de hele buurt gebruikt kan worden. Het is een Krajicek Playground. Het terrein is 4.500m2 meter groot en is een mix van natuur, sport en spel.
We gaan ook wel eens spelen in speeltuintjes in de buurt. We zijn gevestigd in een omgeving die ons veel biedt. Naast diverse speeltuintjes gaan we ook wel met de kinderen de natuur in. De meeste uitjes doen we lopend. In de vakantie nemen we ook de bus en bezoeken  veel leuke plekjes in Noord en omgeving, zoals naar het mooie EYE filmtheater.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers zijn creatief, muzikaal, sportief, cultureel en op de natuur gericht.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag.
In schoolweken Montessori/Biënkorf :
Van 15.00 tot 18.30 uur (ma, di, do,vr)
Van 12.00 tot 18.30 uur (wo)
Vrijdag Biënkorf onderbouw van 12.00 tot 18.30 uur 
Vakantie/extra opvang van 7.30 tot 18.30 uur 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in Amsterdam Noord/Buikslotermeer, in de Buikslotermeerschool. De entree is aan de linkerkant van de school.

Let op: betaald parkeren. De bushalte ligt bij het Buikslotermeerplein.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden