Onze opvang

We beschouwen de tijd bij ons voor kinderen als vrije tijd. Kinderen hebben daarom zelf de keus wat ze het liefste willen doen. We bieden activiteiten aan waar kinderen aan mee kunnen doen. We hebben themaweken, zoals ‘actief bezig zijn op de buitenschoolse opvang’. Dagelijks kunt u in de hal zien waar we die dag mee bezig zijn geweest. 

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 2 groepen van 4 t/m 12 jaar

Gevestigd in

een school; Montesorri boven 't IJ 

Ophalen van school (bso)

Kinderen van de onderbouw komen direct van de juf naar ons toe op het kleuterplein. Kinderen van de midden- en bovenbouw lopen via het speelplein naar ons toe op het kleuterplein. Kinderen van de Biënkorf worden door de pedagogisch medewerker opgehaald. Van school naar onze bso is het vijf minuten lopen via een veilig voetpad. 

Ons pand

Partou aan de Kampina is gevestigd in een nieuw aangebouwd deel van de Montessorischool boven 't IJ. We delen ons lokaal met de Voorschool. Daarnaast beschikken we over een speellokaal/gymzaal en een ouderkamer, waar er in kleine groepjes wordt gespeeld. Omdat onze ruimtes multifunctioneel worden gebruikt (ook door school en voorschool) hebben we een flexibele inrichting, die we elke dag weer opnieuw inrichten. Kinderen vinden het leuk om hierbij te helpen. Er zijn verschillende hoekjes waar kinderen kunnen spelen. Er is een loungehoek ingericht, waar kinderen vaak lekker hangen met een boek of strip. Ook is er een hoek met wisselende bouwmaterialen. 

Onze speelplaats

We spelen op het omheinde schoolplein. Hier vinden kinderen een grote zandbak, speelhuisje, glijbaan, klimrek en veel ruimte om te bewegen. Of we gaan spelen in speeltuintjes in de buurt. We mogen ook relaxen in de schooltuin van de school. Elk jaar worden de speeltoestellen gecontroleerd door school. We zijn gevestigd in een omgeving die ons veel biedt. Naast diverse speeltuintjes gaan we ook wel met de kinderen de natuur in. De meeste uitjes doen we lopend. In de vakantie nemen we ook de bus en bezoeken  veel leuke plekjes in Noord en omgeving, zoals naar het mooie EYE filmtheater.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers zijn creatief, muzikaal, sportief, cultureel en op de natuur gericht. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag.
In schoolweken Montessori/Biënkorf :
Van 15.00 tot 18.30 uur (ma, di, do,vr)
Van 12.00 tot 18.30 uur (wo)
Vrijdag Biënkorf onderbouw van 12.00 tot 18.30 uur 

Vakantie/extra opvang van 7.30 tot 18.30 uur 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in Amsterdam Noord/Nieuwendam, aangrenzend aan de Montessorischool boven 't IJ. De entree is op het kleuterschoolplein. Let op: betaald parkeren, aan de J.H van Heekweg is het vrij parkeren. De bushalte ligt naast de opvang.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden