Onze opvang

Op onze dagopvang werken we in thema’s, met o.a. een versje van de week, spelend leren en snoezelen! Op de buitenschoolse opvang hebben we in schoolweken een activiteitencarrousel. Kinderen kunnen kiezen uit: sport en spel, natuur/techniek/knutselen, dans/theater of even lekker niets doen, een boekje lezen of spelletjes spelen. In vakantieweken hebben we themaweken en uitjes naar musea, speeltuin, etc.
 

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Buitenschoolse opvang (bso)
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

2 babygroepen, 2 peutergroepen, 4 groepen bso 

Extra aandacht voor:

Natuur & techniek 

Gevestigd in

een school; Abbs Elzenhagen 

Ophalen van school (bso)

Kinderen lopen door de centrale hal of over de loopbrug van school naar de bso. 

Ons pand

In de dagopvang heeft iedere groep openslaande deuren naar de tuin. Er is een grote speelhal met kookeiland. We zitten in een transparant, nieuw gebouw (sinds april 2012 open). 

De bso heeft een groot dakterras, speelzaal, technieklokaal en een gezellige huiskamer met grote hoekbank en een open keuken. 

Onze speelplaats

We beschikken over een overzichtelijke babytuin die aansluit aan de groep, een speelplein met grote zandbak voor de peuters, een dakterras voor de bso en een moestuin met vierkante meterbakken. In de omgeving zitten onder andere een park, een theater, de NDSM-werf, het Eye museum en een sportzaal.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Op de dagopvang is er een muziekcoach, op de bso is een pedagogisch medewerker met een sportopleiding en met een diploma van de kunstacademie. Het bso-team is divers met zowel mannen als vrouwen. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in nieuwbouwwijk Elzenhagen. We delen het gebouw met brede school ABBS Elzenhagen. Er is (betaald) parkeergelegenheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden