Onze opvang

We hebben een samenwerkingsverband met VUMC Kinderstad. We gaan regelmatig met de kinderen naar Kinderstad om daar diverse voorstellingen bij te wonen. We hebben thema- en leeftijdsgerichte activiteiten, afgestemd op de ontwikkelingsfase van het kind, waaronder sport en spel, creatieve activiteiten, toneel en dans, muziek en koken. 

We zitten in een overzichtelijk en gezellig pand, met naar leeftijd ingerichte groepsruimtes en verschillende activiteitenhoeken. We hanteren een opendeurenbeleid: letterlijk worden alle deuren opengezet en de kinderen mogen zelf kiezen in welke ruimte ze welke activiteit gaan doen.

Wij brengen kinderen naar clubjes (theater, dansyoga, sieraden maken, kookworkshops, voetbal) die worden aangeboden door Dynamo in ons pand. We halen ze daar ook weer op.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

4 groepen:
  • 2 groepen van 4 tot 6,5 jaar
  • 1 groep van 6,5 tot 8,5 jaar
  • 1 groep van 8,5 tot 12 jaar 

Extra aandacht voor:

Leeftijdsgerichte activiteiten

Gevestigd in

multifunctioneel centrum; MFC Buitenveldert 

Ophalen van school (bso)

Kinderen worden lopend opgehaald van de Merckelbach, de Zuidasschool en de Interational AICS satelliteschool.

Ons pand

Onze kinderopvang ligt in Amsterdam-Buitenveldert aan de A.J.Ernststraat, tegenover winkelcentrum Groot Gelderlandplein. De bso ligt in een modern en groot gebouw dat een Multi Functioneel Centrum genoemd wordt. Dit betekent dat we samen in dit gebouw zitten met twee basisscholen, een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, een organisatie die activiteiten aanbiedt voor ouders en kinderen (Dynamo) en een consultatiebureau (OKC). De groepen zijn groot qua oppervlakte en zijn verdeeld over twee verdiepingen. Er is ook een gymzaal waarvan we gebruik maken. 

Onze speelplaats

Iedere groep heeft zijn eigen buitenspeelruimte. De buitenspeelruimtes zijn groot. Er is veel buitenspeelmateriaal, waaronder een zandbak, fietsjes, steps en een klimrek, en er is veel ruimte om te skaten en skateboarden. In de buurt zijn er diverse parken, zoals het Amstelpark en het Beatrixpark, en diverse speeltuinen. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur.
In schoolvakantie geopend van van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Openbaar vervoer stopt voor de deur (bus 62 halte Loowaard, tram 5 halte A.J. Ernststraat, metro 51 halte A.J. Ernststraat). Vanaf station Zuid is het 10 minuten lopen. Parkeergelegenheid is er genoeg onder het winkelcentrum aan de overkant van de straat en rondom onze vestiging.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden