Onze opvang

Om activiteiten richting te geven, werkt Partou aan de Van Nijenrodeweg het hele jaar door met verschillende thema’s. Per thema worden er activiteiten aangeboden die de motorische, zintuiglijke, cognitieve, sociale en taalontwikkeling stimuleren. Met welk thema wij bezig zijn, is te zien op de activiteitenkalender op de gang, in de locatiegids en natuurlijk via de werkjes en de foto’s op de groepen. Ook de thematafel op de gang krijgt bij elk thema weer een ander uiterlijk. Elk thema wordt samen met de peuters op de gang geopend en afgesloten, zodat het voor de kinderen duidelijk is wanneer er een thema begint en eindigt.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Wij bieden opvang aan kinderen in de leeftijd van nul tot vier jaar. Er zijn vier stamgroepen, namelijk twee babygroepen voor kinderen van nul tot twee jaar en twee peutergroepen voor kinderen van twee tot vier jaar. In de babygroepen verblijven dagelijks maximaal negen kinderen en in de peutergroepen dagelijks maximaal veertien kinderen. Elke groep beschikt over twee vaste pedagogisch medewerkers.

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

De thema's die het VVE-programma aanbiedt

Ons pand

Onze vestiging bestaat uit 4 groepen: twee babygroepen en twee peutergroepen. We bieden de kinderen zowel binnen als buiten de ruimte en de veiligheid om de wereld te verkennen en hun talenten te ontdekken.
Alle groepen hebben een schuifpui die naar de eigen buitenruimte leidt. Door de grote ramen hebben de groepsruimtes veel natuurlijk daglicht.  

Onze speelplaats

De buitenruimtes zijn ingedeeld in 3 verschillende ruimtes:

  1. Het betegelde plein met zandbak, schommels, fietsjes, loopautootjes en speeltoestel. Deze ruimte wordt gebruikt door zowel peuters als de oudste baby's.
  2. De achtertuin met bosjes, gras, bloemetjes en fruitboompjes waar de peuters onder de parasols kunnen spelen met water, speelgoed en op ontdekking kunnen gaan door de bosjes.
  3. De babytuin, hier kunnen de baby’s veilig op avontuur. Met parasol, matjes, loopfietsjes, speelgoed en zandbak.
Ons pand is omringd door een hoog hek met een deur. Tijdens het ochtendspelen is de deur afgesloten. Daarnaast zijn er vier verschillende scholen op loopafstand, ARK, Merkelbach, Stern en BMS.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Alle pedagogisch medewerkers zijn bevoegd om met het VVE-programma te werken. Er is een muziekcoach die de kinderen wekelijks een muziekles aanbiedt.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang ligt aan de rand van een rustige wijk aan de rand van Amsterdam Buitenveldert. Het gebouw waarin we zitten, was vroeger een kleuterschool.
De opvang is prima bereikbaar met het openbaar vervoer, ook is er voldoende parkeergelegenheid. Wij zijn makkelijk te bereiken vanaf de snelweg en op 5 minuten lopen vanaf het Gelderlandplein.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden