Onze opvang

We maken gebruik van wat de buurt ons biedt, zoals klimmen en klauteren in de speeltoestellen van de Oosterspeeltuin of op ontdekkingstocht door de buurt en dan neerstrijken in een nog niet eerder ontdekte buurtspeeltuin.

Iedere dag gaan we met de kinderen naar buiten. De kinderen klimmen en klauteren in de toestellen van de aangrenzende speeltuin of trappen een balletje op de afgeschermde ruimte.

Op een regenachtige dag kunnen de kinderen in het aangrenzende speellokaal hun energie kwijt. We werken met thema’s, waarbij we de kinderen stimuleren om mee te doen. Kinderen hebben ook een vrije keuze in wat ze willen doen. Buitenschoolse opvang-tijd is ook hun vrije tijd!
 
In de vakanties werken op verschillende dagen samen met de vestiging buitenschoolse opvang Partou aan de Parelstraat, waarbij we gezamenlijke uitstapjes maken en activiteiten doen.

Soorten opvang

Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

Er zijn twee verticale groepen van 4 tot 12 jaar. 

Gevestigd in

Basisschool Oostelijke Eilanden 

Ophalen van school (bso)

De jongste kinderen worden opgehaald en de oudere kinderen lopen zelf door naar boven. 

Ons pand

Partou aan de Kraijenhoffstraat zit in het schoolgebouw van Basisschool Oostelijke Eilanden, hierdoor is het voor de kinderen bekend en vertrouwd. We zijn gehuisvest op het dak van het schoolgebouw. We hebben een knusse groepsruimte en het grote ruime uitdagende speellokaal tot onzer beschikking. 

Onze speelplaats

De kinderen klimmen en klauteren in speeltoestellen van de aangrenzende Oosterspeeltuin. Er wordt geschommeld en gefietst. De grote zandbak om speeltoestellen heen, geeft kinderen de mogelijkheid om zandkastelen en zandtaarten te bouwen. In de buurt is het Scheepvaartmuseum, Tropenmuseum en het NEMO. 

Ook gaan we weleens op ontdekkingstocht door de buurt en strijken dan bijvoorbeeld neer in een nog niet eerder ontdekte buurtspeeltuin.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor het individuele kind. Iedere medewerker heeft haar eigen kwaliteiten en krachten die ingezet worden om de kinderen een fijne dag te bezorgen.

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
Alle dagen na schooltijd tot 18.30 uur
In schoolvakanties en op studiedagen van 7.30 tot 18.30 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in Amsterdam Centrum tegen Oost aan. Bij het Funenpark en Molen in Oost, achter de Czaar Peterstraat. Er is veel eenrichtingsverkeer en er is een beperkt aantal betaalde parkeerplaatsen beschikbaar.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden