Onze opvang

Partou aan de Louise Wentstraat bevindt zich in een autoluw gebied nabij het Oosterpark, Dappermarkt, Tropenmuseum en Artis. Het pand  is speels, licht en sfeervol ingericht.

Wij bieden diverse themagerichte activiteiten, waaronder wekelijkse muzieklessen verzorgd door een opgeleide medewerkster. Daarnaast bieden wij verse warme maaltijden. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep  van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Het pand heeft een extra ruime speelhal op de eerste verdieping en een keuken waarin kookactiviteiten kunnen worden aangeboden.

Onze speelplaats

Onze kinderopvang beschikt over twee buitenspeelplaatsen. 
De ene speelplaats grenst aan de babygroep en heeft een kleine zandbak waar vooral de baby's en dreumesen spelen. Ook kunnen zij rijden op auto's en fietsjes. De andere speelplaats grenst aan de peutergroep en heeft een grote zandbak en een klimtoestel waar de peuters lekker kunnen klimmen en spelen met zand. Naast het pand is een extra ruime openbare speelplaats.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Iedere medewerker heeft zijn eigen kwaliteiten en vullen elkaar aan. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

U kunt bij ons betaald parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden