Onze opvang

Partou aan de Louise Wentstraat bevindt zich in een autoluw gebied nabij het Oosterpark, Dappermarkt, Tropenmuseum en Artis. Het pand  is speels, licht en sfeervol ingericht.

Wij bieden diverse themagerichte activiteiten, waaronder wekelijkse muzieklessen verzorgd door een opgeleide medewerkster. Daarnaast bieden wij verse warme maaltijden. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

Wij hebben 4 horizontale groepen:
  • 2 babygroepen van 0 tot 2 jaar
  • 2 verticale groepen  van 2 tot 4 jaar

Ons pand

Het pand heeft een extra ruime speelhal op de eerste verdieping en een keuken waarin kookactiviteiten kunnen worden aangeboden.

Onze speelplaats

Onze kinderopvang beschikt over twee buitenspeelplaatsen. 
De ene speelplaats grenst aan de babygroep en heeft een kleine zandbak waar vooral de baby's en dreumesen spelen. Ook kunnen zij rijden op auto's en fietsjes. De andere speelplaats grenst aan de peutergroep en heeft een grote zandbak en een klimtoestel waar de peuters lekker kunnen klimmen en spelen met zand. Naast het pand is een extra ruime openbare speelplaats.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Iedere medewerker heeft zijn eigen kwaliteiten en vullen elkaar aan. 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

U kunt bij ons betaald parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden