Wist u dat...

wij een hecht team hebben? 

Wij hebben een hecht team, dat een afspiegeling is van de samenleving. Respect, saamhorigheid, medeleven en talentbewustzijn vinden we belangrijk. Wij accepteren elk individu, want elk mens is uniek.

wij kinderen leren om met verschillen om te gaan? 

Wij willen de kinderen begeleiden in het leren omgaan met verschillen tussen mensen of het nu gaat om culturele achtergrond, jongen of meisje, enzovoort.

wij roldoorbrekend opvoeden? 

Wij voeden roldoorbrekend op en leren kinderen respect te hebben voor elkaar en elkaars verschillen. Meisjes mogen ridders zijn en jongens de prinses.

wij kinderen leren hun mening te uiten? 

Wij leren de kinderen hun mening te uiten. Willen ze liever zelf spelen dan meedoen aan een groepsactiviteit, dan mag dat. Lusten ze melk maar drinken ze liever yoghurt, dan is dat ook goed. Zijn ze verdrietig omdat papa naar het werk gaat, dan mag dat ook. 

de baby’s soms met de peuters spelen? 

Soms komen de baby's met de peuters spelen. Op deze manier leren kinderen om te gaan met iets jongere of oudere kinderen en kunnen ze even knuffelen met hun broertje of zusje.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden