Henriëtte Kluiters
Rhimou Achefay

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan de Brigantijnkade!

Namens onze teams heten wij uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de Brigantijnkade op IJburg in Amsterdam. 

Wij bieden peuteropvang en buitenschoolse opvang

Bij ons vinden kinderen een tweede thuis waar ze zich prettig voelen. Jonge kinderen krijgen in thema’s een optimale voorbereiding op de basisschool. Basisschoolkinderen komen terecht in een huiselijke sfeer, waar ze aan leuke activiteiten kunnen meedoen, maar ook vrij kunnen spelen. Kinderen krijgen bij ons tijd om de wereld te verkennen, tijd om te experimenteren en tijd om uit te rusten. 

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden