Wist je dat...

we de gymzaal gebruiken voor bewegingsactiviteiten?

iedere middag vol activiteiten zit? 

Elke dag hebben we gegarandeerd een uitgebreid activiteitenaanbod, door middel van ‘Blauwe Mix’ en ons opendeurenbeleid.

we uw kind een veilige en vertrouwde plek bieden? 

We hebben een veilige & vertrouwde plek binnen de ABBS Zuiderzee school. Wij zijn gevestigd in de school die we bedienen, dat betekent: (1) Gemak: zelfde plek brengen en ophalen; (2) Veilige & vertrouwde omgeving: kinderen kennen de school; (3) Samenwerking met school: overleg met directie en leerkrachten. 

we een hecht en sterk team hebben?

We hebben een zeer gedreven, vast en hoog opgeleid team met een diversiteit aan talenten die zij graag inzetten ten behoeve van de kinderen. Dans, sport, koken, natuur, muziek en creativiteit (knutselen) komen aan bod. Alle pedagogisch medewerkers zijn inmiddels meer dan twee jaar werkzaam voor onze bso. Daardoor vormen wij met elkaar een hecht en sterk team. Iets waar wij trots op zijn!

we saamhorig zijn? 

We zijn gevestigd in een groot huis, iedereen kent elkaar en de deuren van de groepen staan altijd open. De kinderen zitten alleen tijdens het crackermoment op hun eigen groep en na het buitenspelen zijn alle ruimtes van iedereen.

we veel buitenspeelmogelijkheden hebben?

Onze locatie is omringd door speelpleinen en velden.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden