Onze opvang

Naast het vrij spelen en het buiten spelen organiseren wij dagelijks activiteiten. Meestal werken wij met een thema waarbij alle facetten aan de orde komen; voorlezen, muziek maken, knutselen, tuinieren in de zomer. Ook wordt er regelmatig iets gekookt of gebakken met de kinderen. Bovendien werken wij samen met Stichting Omega, waardoor wij regelmatig gaan spelen met en bij de kinderen van Omega of zij komen bij ons. Ook organiseren we regelmatig gezamenlijke activiteiten, zoals het voorleesontbijt, carnaval, het zomerfeest etc.

Wij bieden ook VVE aan: lees hier meer over op partou.nl/vve.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 1 babygroep van 0 tot 2 jaar
  • 1 peutergroep met VVE van 2 tot 4 jaar
  • 1 verticale groep van 0 tot 4 jaar

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Samen in 1 pand met Stichting Omega, wel eigen ingang 

Ons pand

Partou aan de Fritz Dietrich Kahlenbergstraat bestaat uit 3 groepen met grote ramen, deze zorgen voor een lichte en ruimtelijke sfeer. De groepen zijn gezellig ingericht en hebben diverse hoekjes, zoals bijvoorbeeld een poppenhoek en een bouwhoek. De groepen zijn met elkaar verbonden door een deur waardoor de kinderen gemakkelijk in een andere groep een activiteit kunnen doen. Bovendien bevinden zich ook grote ramen tussen de groepen, waardoor de kinderen elkaar altijd zien. Direct gelegen aan de groepen is bovendien een heerlijke buitenruimte!

Onze speelplaats

De buitenruimte bevindt zich direct aan de groepen en heeft een grote zandbak en een speelheuvel. Ook hebben we een gedeelte waar we met de kinderen tuinieren (moestuin en bloemen). Naast deze buitenruimte maken we ook gebruik van de buitenruimte van Omega waar een grote familieschommel staat, en gaan we regelmatig naar het Theo van Goghpark tegenover ons. Hier is een speeltuin die geschikt is voor de jongere kinderen en een groot grasveld.
We beschikken over een bolderkar waardoor we ook makkelijk een ommetje door de omgeving kunnen maken. Tegenover ons is het Theo van Goghpark en enkele straten verderop is het strandje van IJburg (15 min lopen met de kinderen). 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind.
  • 1 pedagogisch medewerker wordt opgeleid tot muziekcoach;
  • 1 pedagogisch medewerker heeft de training beweegkriebels gedaan;
  • 2 pedagogisch medewerkers hebben een grote affiniteit met koken;
  • 1 pedagogisch medewerker is erg creatief

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 18:30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen aan het einde van het Theo van Goghpark en goed te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid. Ook de tram- en bushalte zijn op loopafstand. Onze locatie bevindt zich op IJburg.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden