Wist je dat...

we samenwerken met Stichting Omega? 

We werken samen met Stichting Omega. We hebben elk onze eigen ruimte, maar we laten de kinderen regelmatig samen spelen. Zo leert een kind dat ieder kind uniek is en dat samen spelen leuk is en vanzelf gaat.

we lekker kleinschalig zijn?

Partou Fritz Dietrich Kahlenbergstraat is een kleinschalig en gezellig dagverblijf. De groepen werken nauw samen en iedere pedagogisch medewerker kent alle kinderen en ouders.

onze buitenruimten heel fijn zijn? 

Onze buitenruimte is direct gelegen aan de groepen en de buitenruimte van Omega. Het Theo van Goghpark zit tegenover ons.

we regelmatig gaan zwemmen? 

Regelmatig gaan wij zwemmen in het zwembad van Omega. Dit zwembad bevindt zich binnen het pand en heeft een verstelbare bodem, waardoor het veilig is om te zwemmen met de kinderen. Ook het ballenbad is zeer in trek bij de kinderen.

we een ervaren team hebben? 

Het team van onze opvang bestaat uit een aantal zeer ervaren medewerkers, waarvan er 3 al vanaf het begin werkzaam zijn op de locatie.

we een baby- en peutergroep en één verticale groep hebben?

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden