Sharon Krolis

Partou kinderopvang Amsterdam

Gratis OERRR-lid bij de bso 

Meld je je zoon of dochter aan bij onze bso? Dan kan je een jaar lang gratis OERRR-lid zijn.
Meer informatie over de actie


Welkom bij Partou aan het Ed Pelsterpark!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan het Ed Pelsterpark op IJburg in Amsterdam.

Wij bieden buitenschoolse opvang

Partou aan het Ed Pelsterpark is een kruising tussen een kidsclub en een activiteitencentrum en biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. In onze diverse themaruimtes, van bibliotheek tot atelier en van muziekruimte tot kookcafé, kunnen de kinderen hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Voor de deur ligt een park met grote speelweide voor volop buitenspeelplezier. Wij nodigen u van harte uit om een keertje sfeer te komen proeven!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden