Maaike Schoone

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan het Ed Pelsterpark!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan het Ed Pelsterpark op IJburg in Amsterdam.

Wij bieden buitenschoolse opvang

Partou aan het Ed Pelsterpark is een kruising tussen een kidsclub en een activiteitencentrum en biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. In onze diverse themaruimtes, van bibliotheek tot atelier en van muziekruimte tot kookcafé, kunnen de kinderen hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. Voor de deur ligt een park met grote speelweide voor volop buitenspeelplezier. Wij nodigen u van harte uit om een keertje sfeer te komen proeven!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden