Wist je dat...

wij veel verschillende activiteiten ondernemen?

Ons bruisende activiteitencentrum biedt dagelijks meerdere uitdagende workshops aan. Het kind kiest voor een workshop via het ‘tik tik systeem’. Dit is een digitale ontmoetingsplaats met handige touchscreen-beeldschermen. Doordat we verschillende soorten ruimtes hebben kunnen we een groot scala aan activiteiten aanbieden. Kijk bij ‘Onze opvang’ voor een uitgebreide uitleg over onze verschillende soorten ruimtes. In iedere ruimte kan een speciale activiteit uitgevoerd worden. Kinderen kunnen hier d.m.v. verschillende activiteiten leren wat ze leuk vinden om te doen en kunnen hun talenten ontdekken.

wij een team van specialisten in huis hebben?

Uw kind komt terecht in een team waarin iedere pedagogisch medewerker een specialiteit heeft. In elke stamgroep zitten pedagogisch medewerkers die elk hun eigen talent hebben. Denk o.a. aan een kunstenaar, danser, zangeres en een kooktalent. Doordat iedereen met zijn eigen specialiteit aan het werk is, kunnen ze hun passie overdragen aan de kinderen.

wij een park als tuin hebben?

Het Ed Pelsterpark ligt bij ons voor de deur. We beschouwen het Ed Pelsterpark dan ook als onze voortuin. Het plein biedt veel mogelijkheden voor kleine en grote sport- en spelactiviteiten zoals voetballen, volleyballen, midgetgolf, skaten, estafettes en softbal. Dagelijks, wanneer de kinderen van Pratou buiten spelen, zijn er pedagogisch medewerkers op het plein aanwezig.  Doordat de speelweide groots is opgezet hebben de kinderen veel ruimte om zich uit te leven en om mee te doen met de activiteiten.

kinderen bij ons meebeslissen?

We doen aan kinderparticipatie. De mening van onze kinderen is erg belangrijk. De kinderen mogen meedenken over de activiteitenblokken en kunnen meedoen met de kindervergadering die eens per maand plaatsvindt. In de ideeënbox kunnen kinderen hun ideeën plaatsen. Deze ideeën zullen daarna in de vergadering besproken worden, om te kijken welk idee we kunnen gebruiken.

wij zelfstandigheid aanmoedigen?

Zelfstandigheid staat centraal op onze locatie. Nadat de kinderen (op hun stamgroep) hebben gegeten, kunnen ze zelfstandig een activiteit kiezen. Dit kan met het ‘tik tik scherm’. Verder mogen ze de hele middag kiezen wat ze het liefste willen doen. Onze locatie is ruim van opzet en kinderen krijgen alle ruimte om hun talent te ontdekken.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden