Henriëtte Kluiters
Rhimou Achefay

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan de Emmy Andriessestraat!

Namens onze teams heten wij uw kind(eren) van harte welkom op onze kinderopvang aan de Emmy Andriessestraat op IJburg in Amsterdam.

Wij bieden peuteropvang en buitenschoolse opvang

In onze lichte en sfeervolle ruimtes bieden we voorschool, tussen- en buitenschoolse opvang voor peuters en basisschoolkinderen. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er wordt veel rekening gehouden met de wensen en behoeftes van de kinderen. In de leuke binnen- en buitenruimtes valt er van alles te beleven!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden