Rhimou Achefay

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan de Emmy Andriessestraat!

Namens onze teams heten wij uw kind(eren) van harte welkom op onze kinderopvang aan de Emmy Andriessestraat op IJburg in Amsterdam.

Wij bieden peuteropvang

In onze lichte en sfeervolle ruimtes bieden we voorschool voor peuters. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er wordt veel rekening gehouden met de wensen en behoeftes van de kinderen. In de leuke binnen- en buitenruimtes valt er van alles te beleven!

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden