Onze opvang

Voorschool

Elke 5 weken werken we met een nieuw thema. Hierop passen we het speelmateriaal en de activiteiten aan. Taal staat in elk thema centraal.

Buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang

Naast het lekker vrij spelen organiseren onze enthousiaste pedagogisch medewerkers dagelijks verschillende leuke activiteiten aan, zoals buitenactiviteiten, knutselactiviteiten, spelletjes doen en meer! 

Soorten kinderopvang

  • Voorschool
  • Buitenschoolse opvang
  • Tussenschoolse opvang

Groepsindeling

Voorschool

Peuters van 2,5 - 4 jaar worden opgevangen in een vaste groepssamenstelling en dagdeelcombinatie.

Buitenschoolse opvang

2 groepen van kinderen van 4 tot 12 jaar.

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Voorschool

Themagebonden activiteiten en ‘Uk & Puk’

Buitenschoolse opvang

Kunst & cultuur

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; Podium

Ophalen van school (bso)

We bieden buitenschoolse opvang aan leerlingen van basisschool het Podium; zowel het hoofdgebouw en dependance (gebouw 't IJ49).

De kinderen van het hoofdgebouw komen binnendoor naar de groepsruimte toe. De kinderen van de groepen 1 en 2 worden in de hal door de leerkracht aan een pedagogisch medewerker overgedragen. De oudere kinderen komen binnendoor zelfstandig naar de groepsruimte.

De kinderen van de dependance (groepen 3 en 4) worden lopend opgehaald door een pedagogisch medewerker. 

Ons pand

Onze voorschool is gevestigd in het souterrain van basisschool Podium. De entree is aan de voorkant van het gebouw, het souterrain aan de achterkant bij het trappenhuis.
Het is er licht en sfeervol.

De bso bevindt zich op de eerste verdieping van de school, waar we twee ruimtes hebben ingericht met diverse hoeken , zoals een huishoek, een spelletjeshoek en een computerhoek. De kinderen kunnen hier heerlijk in kleinere groepen spelen.
 
Naast de groepsruimten bevindt zich de keuken waar een kookeiland op kindhoogte is en waar we regelmatig een kookworkshop voor de kinderen geven. We kijken vanuit de groep op het Theo van Goghpark. Bovendien maken we ook gebruik van de gymzaal van de school voor bewegingsactiviteiten.

Onze speelplaats

Voorschool

Er is een dakterras aanwezig waar wij gebruik van kunnen maken. Maar aan de overkant van de school is ook speciaal een peuter- / kleuterplein. Met speeltoestellen en voldoende ruimte voor beweging. Speelplein is omheind. Aan open mooie groenstrook.

Buitenschoolse opvang

Wij spelen altijd in het Theo van Goghpark waar een mooie stormbaan is, een speeltuintje voor de jongere kinderen, een voetbalveldje en veel gras om naar hartenlust te sporten en spelen.
We hebben ook een binnenplaatsje op de eerste verdieping. Momenteel wordt dit nauwelijks gebruikt, maar er zijn serieuze plannen om hier een (moes)tuin met de kinderen van te maken. In de vakanties gaan we ook naar het Diemerpark.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Één pedagogisch medewerker is ook werkzaam op de voorschoolgroep van het Podium. Zij vormt een belangrijke schakel in de doorgaande lijn met de school.

Openingstijden

Voorschool

Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8.30 tot 11.45 en 12.50 tot 15.00 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend op de schooltijden tot 18.30 uur.
In de vakanties en op studiedagen zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

In de vakantieweken worden de groepen samengevoegd met de bso-groepen van de vestiging van Partou aan de Franz Zieglerstraat.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Rieteilanden, aan een doorgaande weg met grote ruime groenstrook aan de overkant van de weg. Parkeergelegenheid is goed, hetzij betaald.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden