Onze opvang

Voorschool

Elke 5 weken werken we met een nieuw thema. Hierop passen we het speelmateriaal en de activiteiten aan. Taal staat in elk thema centraal. 

Soorten kinderopvang

Voorschool

Groepsindeling

1 groep van 2,5 - 4 jaar.

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Voorschool

Themagebonden activiteiten en ‘Uk & Puk’ 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; Podium 

Ons pand

Onze voorschool is gevestigd in het souterrain van basisschool Podium. De entree is aan de voorkant van het gebouw, het souterrain aan de achterkant bij het trappenhuis.
Het is er licht en sfeervol.

Onze speelplaats

Wij spelen buiten op het aangrenzende dakterras. De speelplaats is omheind en biedt voldoende mogelijkheden tot beweging. Maar aan de overkant van de school is ook speciaal een peuter- en kleuterplein. Met speeltoestellen en voldoende ruimte voor beweging. Het speelplein is omheind en ligt aan een mooie, open groenstrook.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. In schoolvakanties zijn we gesloten.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Rieteilanden, aan een doorgaande weg met grote ruime groenstrook aan de overkant van de weg. Parkeergelegenheid is goed, hetzij betaald.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden