Annette Valkengoed

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Laterna Magica aan de Eva Besnyöstraat!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij ons kindcentrum aan de Eva Besnyöstraat op IJburg in Amsterdam. Wij benutten de nieuwsgierigheid van kinderen als bron, zodat kinderen blijven leren en de toekomst kunnen uitvinden!

Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang

Laterna Magica is een integraal kindcentrum voor kinderen van 0-12 jaar en straks 0-18 jaar. Uw kind kan bij ons terecht van 07.30-18.30 uur. Wij bieden pedagogische en didactische begeleiding vanuit één pedagogische visie met doorgaande ontwikkelingslijnen. 

Wij zijn gevestigd op IJburg in een gebouw van de toekomst waar we kinderen aanmoedigen en inspireren tot leren en onderzoeken in een krachtige leeromgeving. We coachen elk kind in zijn of haar persoonlijke ontwikkelingstocht. Laterna Magica is een bruisende leergemeenschap met een breed doorlopend aanbod. 

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, of neem contact met ons op. 

Nieuwsgierig? Woon een informatiebijeenkomst bij!

Wij organiseren regelmatig informatieochtenden, kom vooral eens langs! Op www.laternamagica.info vindt u hier meer informatie over. U kunt zich hier ook inschrijven.

Tot ziens bij Laterna Magica!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt uw zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kunt u dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kunt u, op afstand, de dag van uw kind meebeleven. En is het net alsof u er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden