Wist je dat...

we verschillende speelhoeken hebben? 

Op iedere unit van ons kindcentrum is er een ruimte ingericht met verschillende hoeken die uitdagen tot verschillende activiteiten, zoals een huishoek, een klimhoek, een bouwhoek, een leeshoek, een atelier waar geknutseld kan worden en een verkleedhoek.

we kinderportfolio’s bijhouden? 

We werken met kindportfolio's. In een portfolio zitten foto's van de werkjes en activiteiten die het kind heeft gedaan en gemaakt. Om de paar maanden hebben de coaches een gesprek met ouders waarbij we de portfoliomap erbij pakken en bespreken hoe het met het kind gaat. Ook maken we ontwikkelplannen, waarbij we kijken naar waar het kind mee bezig is (mentaal, fysiek en sociaal) en hoe we het kind kunnen helpen bij het ontdekken van de wereld.

onze drie verticale groepen heel fijn zijn? 

Unit 0 bestaat uit drie verticale groepen. Het mooie van de verticale groepen is de verscheidenheid van leeftijden en hoe deze kinderen met elkaar omgaan. De grotere kinderen leren om te gaan met de kleinere kinderen en helpen ze ook waar nodig. Zo willen de grote kinderen bijvoorbeeld helpen met het geven van de fruithap of de fles. Daarnaast is er ook voldoende ruimte en rust voor de kleinere kinderen om zich te ontwikkelen. Iedere verticale groep heeft een grondbox waar alleen de baby's in liggen. Ook worden de kleinere kinderen uitgedaagd door de grotere kinderen door bijvoorbeeld zelf ineens hun boterhammen te gaan smeren of door ook te proberen om te plassen op de wc. De grote kinderen leggen dan vol trots uit hoe het moet.

kinderen bij ons zelf mogen kiezen? 

De kinderen kunnen zelf kiezen bij welke activiteit ze mee willen doen. Dit doen ze door hun foto bij de desbetreffende activiteit te hangen. Per dag bieden we ongeveer vier activiteiten aan, waaruit de kinderen kunnen kiezen. De activiteiten verschillen ook van elkaar: de ene is meer gericht op fysieke activiteit, de andere meer op het artistieke. Zo worden de kinderen op verschillende gebieden uitgedaagd.

we een mooie ontdektuin hebben? 

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden