Sharon Krolis
Rhimou Achefay

Partou kinderopvang Amsterdam

Gratis OERRR-lid bij de bso 

Meld je je zoon of dochter aan bij onze bso? Dan kan je een jaar lang gratis OERRR-lid zijn.
Meer informatie over de actie


Welkom bij Partou aan de John Hadleystraat 6!

Namens ons team heet ik uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang aan de John Hadleystraat 6 op IJburg in Amsterdam. 

Wij bieden voorschool, voorschoolse en buitenschoolse opvang

Op de voorschool worden kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar opgevangen. We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden hen voor op de basisschool. De groep is in hoeken ingericht met verschillende spelmaterialen, er is een bouwhoek, huishoek, knutselhoek, leeshoek en een hoek met specifieke Montessori-materialen. We werken aan de brede ontwikkeling van kinderen aan de hand van thema’s.

Op de bso komt uw kind bij ons in een veilige en vertrouwde plek terecht binnen de Montessorischool Steigereiland, waar het kan kiezen uit een keur aan activiteiten: van gezelschapsspelletjes tot workshops. We zijn één van de zes multimedia-locaties, we maken uw kind wegwijs in de multimedia! Per 3 september 2018 bieden we ook voorschoolse opvang aan.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden