Wist je dat...

elke dag bij ons vol activiteiten zit? 

Gegarandeerd zijn er bij ons iedere middag volop activiteiten door middel van Blauwe Mix en onze opendeurenbeleid-activiteiten.

we veilig en vertrouwd in school zitten? 

We hebben een veilige en vertrouwde plek binnen de Montessorischool Steigereiland. Wij zijn gevestigd in de school die we bedienen, dat betekent: (1) Gemak: zelfde plek brengen en ophalen (2) Veilige & vertrouwde omgeving: kinderen kennen de school (3) Samenwerking met school: overleg met directie en leerkrachten

we saamhorig zijn?

We zijn gevestigd in een groot huis. Iedereen kent elkaar en de deuren van de groepen staan altijd open. De kinderen zitten alleen tijdens het crackermoment op hun eigen groep en na het buitenspelen zijn alle ruimtes van iedereen.

we een hecht en sterk team zijn?

We hebben een zeer gedreven, vast en professioneel team met een diversiteit aan talenten die zij graag inzetten ten behoeve van de kinderen. Multimedia, dans en muziek, koken, sport, filosofie, experimenteren met vanalles (proefjes) en creativiteit (knutselen) zijn de kwaliteiten die wij momenteel in huis hebben.

wij een multimedia-locatie zijn?

Onze opvang is één van de zes vestigingen die met het project ‘multimedia' is gestart. Naast de reguliere activiteiten bieden we de kinderen media-activiteiten aan, zoals het maken van animaties  en fotostrips. Daarnaast werken we met de programma's comic life, stop motion, iMovie en iPhoto.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden