Onze opvang

Onze opvang werkt met een themakalender met thema’s die zes weken duren. 
Per thema maken we een programma met verschillende activiteiten zoals muziek, beweging, toneel, natuur, buitenactiviteiten, verhalen, knutselen, sport, spel en dans.

We maken zoveel mogelijk gebruik van talenten die zowel bij de kinderen als bij onze pedagogische medewerkers aanwezig zijn. Zo knutselen de kinderen regelmatig, waarna de werkjes in de groep worden opgehangen of neergezet tijdens het thema. Alle werkjes van uw kind bewaren we in een plakboek, dat u bij het afscheid van het kind meekrijgt. Voor verjaardagen van ouders of grootouders kan een knutselwerkje worden gemaakt als het kind dat graag wil. Voor Vaderdag en Moederdag wordt door de kinderen een verrassend cadeau gemaakt. 

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • Twee babygroepen (0-2 jaar)  
  • Een peutergroep 
  • Twee verticale groepen

Extra aandacht voor:

Muziek

Ons pand

Het pand is zeer ruim en overzichtelijk met een grote centrale hal en een atelier. 
We hebben een vrolijke en moderne inrichting met grote groepsruimtes . Er zijn veel ramen en er is een grote binnentuin.

Onze speelplaats

Onze buitenruimte is mooi aangelegd met veel uitdagende elementen. Er is voldoende ruimte voor fietsen, rennen en klimmen, maar we hebben ook een picknicktafel om even te kunnen zitten. 
Met onze binnentuin hebben wij op ieder moment van de dag de mogelijkheid om naar buiten te gaan. De speelruimte is avontuurlijk ingericht met speeltoestellen, zandbak en fietsen. In de bloembakken planten de kinderen zelf de bloemen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Bijzonder is dat zij speciaal zijn getraind in “Positief Opvoeden” van Triple P. Daarnaast hebben we een muziekcoach.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7.30  tot 18.00 uur, met de mogelijkheid om de opvang te verlengen tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Steigereiland, aan een doorgaande weg vlakbij een tramhalte. Tram 26 stopt voor de deur (halte Steigereiland). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (betaald).
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden