Rhimou Achefay

Partou kinderopvang Amsterdam

Welkom bij Partou aan de John Hadleystraat 3!

Namens mijn team heet ik u en uw kind(eren) van harte welkom op onze voorschool in de dependance van de Montessori basisschool aan de John Hadleystraat 3 op IJburg in Amsterdam.
 

Wij bieden peuteropvang (voorschool)

Op de voorschool worden kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar opgevangen. We stimuleren de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs en bereiden hen voor op de basisschool. De groep is in hoeken ingericht met verschillende spelmaterialen, er is een bouwhoek, huishoek, knutselhoek, leeshoek en een hoek met specifieke Montessori-materialen. We werken aan de brede ontwikkeling van kinderen aan de hand van thema’s.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!


Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Mijn Kind - beleef de dag mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Op het online platform Mijn Kind kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Bekijk Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden