Onze opvang

Wij werken met het programma ‘Uk & Puk’ in combinatie met de pedagogische uitgangspunten van Maria Montessori. Elke 5 weken staat er een thema centraal waarop de spelmaterialen en de activiteiten worden afgestemd. Taal komt in alles terug.
We maken een feestje van verschillende thema's en festiviteiten!

Soorten kinderopvang

Voorschool

Groepsindeling

1 groep van 2,5 tot 4 jaar. 

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Themagebonden activiteiten vanuit de VVE-methode Uk & Puk en Montessori.

Ons pand

De voorschool is gehuisvest in een lokaal van de dependance van de Montessori-basisschool op de begane grond. Het lokaal bevindt zich aan de straatkant en er valt veel licht binnen door de grote raampartij. Alle meubels en (spel)materialen zijn op peuterhoogte, dit biedt de kinderen een mooie gelegenheid hun zelfstandigheid te ontwikkelen.

Onze speelplaats

Onze buitenruimte is een omheind stuk speelplaats op de grote open speelplaats voor de school. We delen de speelplaats met de kleuters van de Montessori-basisschool. Er is voldoende ruimte voor de kinderen om te fietsen, te rennen en te klimmen. Ook is er een fantastisch grote zandbak.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers met veel aandacht voor uw kind.

Openingstijden

Open op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. In schoolvakanties zijn wij gesloten.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze voorschool staat in de wijk Steigereiland, aan een doorgaande weg vlakbij een tramhalte. Tram 26 stopt voor de deur (halte Steigereiland). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (betaald).
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden