Onze opvang

Ons activiteitenprogramma wordt ingericht op basis van thema’s waarop het speelmateriaal en activiteitenaanbod wordt aangepast. Thema's komen tot stand in samenspraak met de kinderen (kinderparticipatie) en lopen over een periode van 6 tot 8 weken. De activiteiten zijn gericht op muziek, fantasie (toneel en dans), bewegen, creatie, natuur en techniek. Taal staat bij elk thema centraal. 

Kinderen van 5 jaar stromen vanuit de Partou-bso aan de overkant bij ons in. Rond hun achtste stromen zij dan weer door naar een oudere leeftijdsgroep bij Partou aan het Ed Pelsterpark.

Soorten kinderopvang

  • Voorschool
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

Voorschool

1 groep van 2,5 tot 4 jaar.

Buitenschoolse opvang

Twee groepen, verticaal van 4 tot 8 jaar. Groep ‘toeters’ en groep ‘bellen’.
Max. aantal kinderen per dag: 35. 

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Themagebonden activiteiten en ‘Uk & Puk’

Ophalen van school (bso)

Lopend van de Poseidon, Archipel, het Podium, Laterna Magica en na voorafgaand overleg met de ouders ook van het Spectrum (SBO) Kinderen van de Olympus worden lopend of met de bakfiets opgehaald..

Ons pand

Voorschool

We zijn gevestigd in de bso. Wij gebruiken de linkerkant van het pand. Deze ruimte is ruim, met een leuke speelzolder. De ruimte is verder ingericht in speelhoeken.
Het is een overzichtelijke ruimte met een speelse inrichting. 

Buitenschoolse opvang

Onze bso biedt plaats aan twee groepen, in totaal 35 kinderen per dag.
In de ochtenduren wordt (een deel van) de ruimte gebruikt door de Voorschoolgroep (2,5 tot 4 jaar). De groepsruimte is zodanig ingericht dat deze geschikt is voor kinderen tussen 2,5 en 6 jaar oud. Er zijn verschillende speelhoeken en een gezellige speelzolder, waardoor een knus huis ontstaat. 

Onze speelplaats

Voorschool

wij spelen buiten in de omheinde buitenspeelplaats aangrenzend aan voorschool Franz Zieglerstraat 9. De speelplaats is omheind en biedt voldoende mogelijkheden tot beweging.   

Buitenschoolse opvang

Onze bso maakt gebruik van de nieuwe speelruimte van het schoolgebouw Poseidon. We gaan met de bso-kinderen ook weleens naar de speelruimte van de voorschool.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Op creatief gebied hebben we een lerares handvaardigheid en op natuurgebied hebben we een enorme natuurliefhebber die graag met de kinderen op zoek gaat naar beestjes, plantjes, steentjes of schelpen.

Openingstijden

Voorschool

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. In schoolvakanties is de voorschool gesloten.

Buitenschoolse opvang

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 14.00 tot 18.30 uur. 
Om 14.00 uur gaat de eerste school uit. Verder aansluitend op de schooltijden.
In vakantieweken en op schoolvrije dagen van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is elegen op IJburg, haveneiland-oost. Er is betaalde parkeermogelijkheid op de Bert Haanstrakade, Pampuslaan of Franz Zieglerstraat.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden