Onze opvang

Ons activiteitenprogramma wordt ingericht op basis van thema’s waarop het speelmateriaal en activiteitenaanbod worden aangepast. Thema's komen tot stand in samenspraak met de kinderen (kinderparticipatie) en lopen over een periode van 6 tot 8 weken. De activiteiten zijn gericht op muziek, fantasie (toneel en dans), bewegen, creatie, natuur en techniek. Taal staat bij elk thema centraal. 

Kinderen van 5 á 6 jaar stromen vanuit de kleutergroep bij de Partou-bso aan de overkant bij ons in. Rond hun achtste stromen zij dan weer door naar een oudere leeftijdsgroep bij Partou aan het Ed Pelsterpark.

Soorten kinderopvang

  • Voorschool
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

Voorschool

1 groep van 2 tot 4 jaar.

Buitenschoolse opvang

Twee groepen, verticaal van 5,5 tot 8 jaar. Groep ‘toeters’ en groep ‘bellen’.
Max. aantal kinderen per dag: 35. 

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

Themagebonden activiteiten en ‘Uk & Puk’

Ophalen van school (bso)

We halen de kinderen lopend van de Poseidon, Archipel, het Podium, en incidenteel ook kinderen van de Olympus op.

Ons pand

Voorschool

We zijn in de ochtenduren (tot 13.30 uur) gevestigd in de bso. Wij gebruiken de linkerkant van het pand. Deze ruimte is ruim, met een leuke speelzolder. De ruimte is verder ingericht in speelhoeken.
Het is een overzichtelijke ruimte met een speelse inrichting. 

Buitenschoolse opvang

Onze bso biedt plaats aan twee groepen, in totaal maximaal 35 kinderen per dag.
De groepsruimte is zodanig ingericht dat deze geschikt is voor kinderen tussen 6 en 8 jaar oud. Er zijn verschillende speelhoeken en een gezellige speelzolder met kussens, waardoor een knus huis ontstaat. Onder de speelzolder is een speelkeuken. Verder is er onder andere een bouwhoek, een knutselruimte, een voetbaltafel en een Wii-spelcomputer.

Onze speelplaats

Voorschool

Wij spelen buiten in de omheinde buitenspeelplaats aangrenzend aan voorschool Franz Zieglerstraat 9. De speelplaats is omheind en biedt voldoende mogelijkheden tot beweging.   

Buitenschoolse opvang

Onze bso maakt, net als onze kleutergroep van Franz Zieglerstraat 9,  gebruik van de speelplaats van het schoolgebouw Poseidon/Archipel. We gaan met de bso-kinderen ook weleens wat verder weg, bijvoorbeeld voor een wandeling langs het water, of naar de speeltuin in het van Goghpark.

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Zij zijn jong, enthousiast en bevlogen om de kinderen een fijne plek te bieden. Zij dragen de kinderen een warm hart toe en respecteren hun eigen ruimte. Dat is voor deze leeftijdsgroep van groot belang. Zij hebben van zichzelf veel affiniteit met bewegen (buiten zijn) en creatie (knutselen, bouwen, groepswerken maken). 

Openingstijden

Voorschool

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. In schoolvakanties is de voorschool gesloten.

Buitenschoolse opvang

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 14.00 tot 18.30 uur. 
Om 14.00 uur gaat de eerste school uit. Verder sluiten wij aan op de schooltijden van de scholen waarvoor wij buitenschoolse opvang verzorgen.
In vakantieweken en op schoolvrije dagen van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gelegen op IJburg, Haveneiland-Oost. Er is betaalde parkeermogelijkheid op de Bert Haanstrakade, Pampuslaan of Franz Zieglerstraat. U kunt kort kosteloos parkeren bij de Deen supermarkt.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden