Wist je dat...

onze bso vlakbij twee scholen zit?

Wij zitten in de directe nabijheid van twee scholen, de Poseidon en Archipel (direct aan de overkant van de straat), dus er hoeft geen ingewikkeld vervoer plaats te vinden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vanuit onze opvang ook kinderen van het Podium, het Spectrum en van Partou Eva Besnyöstraat op te halen. Deze kinderen worden door een beroepskracht lopend uit school opgehaald.

onze bso samenwerkt met andere bso’s? 

Onze bso werkt samen met andere bso's in de buurt; met name met Partou Eva Besnyöstraat, die direct aan de overkant van de straat ligt. We werken samen op laag bezette dagen en bij activiteiten zoals de thema-activiteiten, het moestuintjes-project en de zwemlessen. In vakantieperiodes is de vakantie-bso samen met Partou Emmy Andriessestraat. Door de nauwe samenwerking kunnen we elkaars kennis en vaardigheden optimaal inzetten.

we goed aansluiten op de basisschool? 

We richten ons op een goede samenwerking en aansluiting met de twee primaire scholen die wij bedienen, met een doorgaande leerlijn en een doorlopend dagprogramma. Bij sluitingsdagen van de scholen zijn we altijd de gehele dag geopend.

we zwemlessen verzorgen?

We hebben wekelijkse zwemlessen voor het A-diploma op IJburg, onder begeleiding van de bso.

we werken met de methode ‘Uk & Puk’?

we een leuke speelzolder hebben die is ingericht als bouwhoek?

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden