Wist u dat...

onze bso vlakbij twee scholen zit?

Wij zitten in de directe nabijheid van twee scholen, de Poseidon en Archipel (direct aan de overkant van de straat), dus er hoeft geen ingewikkeld vervoer plaats te vinden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vanuit onze opvang ook kinderen van het Podium, het Spectrum en van Partou Eva Besnyöstraat op te halen. Deze kinderen worden door een beroepskracht lopend uit school opgehaald.

we goed aansluiten op de basisschool? 

We richten ons op een goede samenwerking en aansluiting met de twee primaire scholen die wij bedienen, met een doorgaande leerlijn en een doorlopend dagprogramma. Bij sluitingsdagen van de scholen zijn we altijd de gehele dag geopend.

onze groepen verticaal zijn? 

Onze groepen zijn verticaal, we richten ons vooral op de kinderen vanaf 6 tot 8 jaar oud. De jongste kleuters gaan in de regel in dezelfde straat naar nummer 9. Broertjes en zusjes blijven doorgaans wel bij elkaar. Vanaf 8 jaar, als de kinderen wat meer verantwoordelijkheden aan kunnen en willen, stromen kinderen door naar Partou Windkracht 10, de leukste Kidsclub van IJburg!

we werken met de methode ‘Uk & Puk’?

we samenwerken met basisschool Poseidon voor de doorgaande leerlijn?

we een leuke speelzolder hebben die is ingericht als bouwhoek?

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden