Aida Siegelschmidt
Rhimou Achefay

Partou kinderopvang Amsterdam

Gratis OERRR-lid bij de bso 

Meld je je zoon of dochter aan bij onze bso? Dan kan je een jaar lang gratis OERRR-lid zijn.
Meer informatie over de actie


Welkom bij Partou aan de Franz Zieglerstraat!

Namens onze teams heten we uw kind(eren) van harte welkom bij onze kinderopvang en voorschool aan de Franz Zieglerstraat 9 op IJburg in Amsterdam. 

Wij bieden peuteropvang, voorschoolse en buitenschoolse opvang

We zitten in een nieuwe, lichte en gezellige ruimte in de Poseidon/Archipel-school. Een aantrekkelijke en knusse locatie, in een vertrouwde en veilige omgeving. 

De voorschool biedt uw kind de ideale voorbereiding op de basisschool, met o.a. het VVE-programma ‘Startblokken’. Binnen hebben we verschillende speelhoeken en spelmateriaal. Met maximaal 20 kinderen per dag op de bso en 16 kinderen bij de voorschoolgroep blijven we gezellig kleinschalig. 

Nieuw: Opvang voor schooltijd bij Partou!

Met ingang van het nieuwe schooljaar is Partou in haar eigen groepsruimte binnen de school gestart met voorschoolse opvang. De vso is tijdens schoolweken geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur. De kinderen worden op tijd naar hun klas begeleid.

Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice van Partou, of vestigingsmanager van de buitenschoolse opvang.

Kom kijken: vraag een rondleiding aan!

Nieuwsgierig geworden? Lees dan meer over onze kinderopvang, neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Tot ziens bij Partou!
mijnpartou

Beleef de dag van je kind mee!

Bij Partou gebeurt elke dag wel iets bijzonders. Welke grote en kleine gebeurtenissen maakt je zoon of dochter allemaal mee? Via ons ouderportaal kun je dat eenvoudig volgen. We maken foto’s en plaatsen korte verslagen. Zo kun je, op afstand, de dag van je kind meebeleven. En is het net alsof je er zelf bij bent!

Meer info
telefoon
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden