Wist je dat...

we veilig en handig in school zitten? 

We zijn een kleine, overzichtelijke bso-groep gevestigd in de school, waardoor we met name voor de jongste kinderen een aantrekkelijke en knusse locatie in een vertrouwde en veilige omgeving bieden. We vangen maximaal 20 kinderen per dag op. Alle kinderen komen binnendoor naar de bso, dus geen moeilijkheden met vervoer van kinderen.

we samenwerken met andere bso’s? 

We werken samen met andere bso's in de buurt; met name met nummer 76, direct aan de overkant van de straat. Op laag bezette dagen werken we samen en bij activiteiten zoals het moestuintjes-project en de zwemlessen ook. In vakantieperiodes is de vakantie-bso samen met Partou aan de Emmy Andriessestraat.

we goed samenwerken met scholen? 

We richten ons op een goede samenwerking en aansluiting met de beide scholen voor een doorgaande leerlijn en met een doorlopend dagprogramma. Bij sluitingsdagen van de scholen zijn we altijd de gehele dag geopend.

we een grote keuken hebben? 

We hebben een mooie grote activiteitenkeuken, waarin de kinderen kunnen koken en bakken en van de grote tafel een restaurantje kunnen maken; ook voor de ouders!

we zwemlessen aanbieden?

We verzorgen wekelijkse zwemlessen voor het A-diploma op IJburg, onder begeleiding van de BSO.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden