Onze opvang

Voorschool

Elke 6 weken werken we met een nieuw thema rondom de belevingswereld van het kind. Hierop worden het spelmateriaal en de activiteiten aangepast. Taal staat gedurende het thema centraal.

Buitenschoolse opvang

Tijdens de bso kan uw kind lekker bijkomen van de schooldag door deel te nemen aan onze inspirerende naschoolse activiteiten of door zich te vermaken in een van onze vele speelhoeken. 

Wij zijn een kleine vestiging met 2 groepen waar een huiselijke sfeer heerst. We bieden volop uitdagende activiteiten aan, met veel ruimte voor eigen inbreng van de kinderen. Dansen, buitenspelen, knutselen en gewoon lekker voetballen doen we wekelijks. In de vakantieperiode gaan we erop uit, naar bijvoorbeeld het Tropenmuseum, de bibliotheek of het park. Zo wisselen we uitjes af met een dagje op de vestiging zelf!

Soorten kinderopvang

  • Voorschool
  • Buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang

Groepsindeling

Voorschool

1 groep van 2 tot 4 jaar.

Buitenschoolse opvang

Twee groepen van 4 tot 7 jaar. Zodra de kinderen 7 jaar zijn gaan ze over naar een 7+-groep binnen de Partou-bso Ed Pelsterpark. De overgang gaat altijd in overleg met de ouders. We kijken hierbij naar de ontwikkeling van het kind. Kinderen van 7 jaar gaan onder begeleiding naar de 7+-groep toe. Er worden voor deze leeftijdsgroep passende leeftijdsgerichte activiteiten aangeboden. 

VVE-programma

Ja, 'Startblokken'.

Extra aandacht voor:

Voorschool

Themagebonden activiteiten met ‘Startblokken’

Buitenschoolse opvang

Bewegen (sport en spel), fantasie en creatie (dans, toneel, knutselen), muziek 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

De bso zit inpandig bij de Willibrord school en werkt hiermee samen. 

Ons pand

Met de voorschool maken we gebruik van een mooie ruime groepsruimte in de Willibrordschool. De school is ruim opgezet met gangen en trappen. 

De bso heeft twee lokalen op de begane grond. Deze sluit direct aan aan de omheinde buitenspeelplaats van de school, waar wij gebruik van maken voor het buitenspelen. Daarnaast maken we ook wel gebruik van een van de gymzalen voor sport, spel, dans en theater. 

Onze speelplaats

Aan de kant van het gebouw waar onze voorschool gevestigd is, is een groot speelplein. Voor onze peuters is er bij de in-uitgang een omheind deel met zandbak. ‘s Zomers is het een koele plek, aangezien wij aan de schaduwkant verblijven.
De bso gebruikt een mooie omheinde buitenspeelplaats met een grote zandbak, speeltoestellen, fietsen en voetbalcourt. Het Diemerpark is vlakbij. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Zij zijn liefdevol naar kinderen toe en ondernemen gezellige groepsactiviteiten met hen. Er wordt ook wekelijks, en vaak met hulp van de kinderen bij de voorbereiding, gekookt en warm gegeten. 

Openingstijden

Voorschool

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. In schoolvakanties is de voorschool gesloten.

Voorschoolse opvang

Alleen geopend bij voldoende belangstelling, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur. Vraag voor meer informatie bij de vestigingsmanager!

Buitenschoolse opvang

  • Maandag  van 14.30 tot 18.30 uur
  • Dinsdag van 14.30 tot 18.30 uur
  • Woensdag van 12.15 tot 18.30 uur
  • Donderdag van 14.30 tot 18.30 uur
  • Vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur
Openingstijden vakantie: 7.30 tot 18.30 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de wijk Rieteilanden, in het moderne brede schoolgebouw van de Willibrordschool op Amsterdam-IJburg. Er is betaalde parkeergelegenheid voor de deur. We zijn bereikbaar met tram 26, halte Diemerparklaan.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden