Wist u dat...

onze dagopvang een ruime overzichtelijke groepsruimte heeft, met hoeken voor peuters van 2,5 tot 4 jaar?

we samenwerken met basisschool Willibrord voor de doorgaande leerlijn?

we handig in een school zitten?

We zijn gevestigd in de veilige, vertrouwde omgeving van het schoolgebouw. De kinderen blijven dus fijn op locatie, aansluitend aan de schooltijden.

we leuke activiteiten doen?

Tijdens de bso kan uw kind lekker bijkomen van de schooldag door deel te nemen aan onze inspirerende naschoolse activiteiten, of door zich te vermaken in een van onze vele speelhoeken. Op meerdere dagen in de week bieden we de Carrousel aan. Kinderen kunnen dan kiezen uit diverse cursussen die kosteloos worden aangeboden.

ons team getalenteerd is?

Het team bestaat uit enthousiaste pedagogische medewerkers met verschillende talenten zoals sport, dans, theater en muziek.

hier een huiskamergevoel heerst?

Het team zorgt voor een echt ‘huiskamer-gevoel', door een sfeer te creëren van veiligheid, geborgenheid en natuurlijk een hoop lol! Onze opvang heeft een sterk eigen karakter.

Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden