Onze opvang

Actief leren is de kern van ons programma ‘Kaleidoscoop’. Kinderen ontwikkelen kennis en vaardigheden door actief betrokken te zijn bij mensen, materialen, gebeurtenissen en ideeën. Pedagogisch medewerkers ondersteunen hen hierbij en bieden een uitdagende leeromgeving, helpen hen hun spel uit te breiden, praten over wat de kinderen aan het doen zijn en helpen hen om problemen zelf op te lossen. Er wordt gewerkt met thema's, tijdens elk thema zijn er leuke activiteiten, boeken en liedjes die daar bij horen. Soms gaan we ook naar buiten, bijv. met de seizoensthema’s, of we gaan met z'n allen naar de bibliotheek tijdens de voorleesdagen. Ook de ouders spelen een belangrijke rol, bijv. tijdens de spelinloop en bij het vieren van feestjes en het afsluiten van de thema's. 

Soorten kinderopvang

Voorschool

Groepsindeling

Er is 1 groep van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. 

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

VVE-programma ‘Kaleidoscoop’ 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, een school; Atlantis.

Ons pand

De voorschool bevindt zich in het nieuwe schoolgebouw. Zodra u binnenkomt voelt u de gezellige, warme sfeer die hoort bij een school. De voorschool is bereikbaar via de centrale hal, maar heeft ook een eigen uitgang naar de tuin. In het lokaal van de voorschool vindt u een sfeervolle inrichting met verschillende hoeken, zoals de huishoek, verkleedhoek en bouwhoek. Er is genoeg speelgoed, puzzels en kleurtjes om mee te spelen en leren. 

Onze speelplaats

We hebben de beschikking over een eigen plein, maar maken veel gebruik van het grotere plein van de kleuters. Hier is een zandbak en kunnen de kinderen op een speeltoestel en rekstok spelen. Onze opvang ligt achterin Osdorp. Bij de school zit een moestuin en bomen en er zijn kippen en konijnen. Hierdoor haalt de school de natuur dichtbij en zijn de seizoenen goed te volgen samen met de kinderen.
Als uitje kunnen we naar speeltuin Sloten, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook gaan we naar de kinderboerderij en bijv. tijdens de voorleesdagen naar de bibliotheek. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in Osdorp en is gevestigd in de school De Atlantis. De vestiging is goed te bereiken en er is volop (gratis) parkeermogelijkheid.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden