Onze opvang

Peuteropvang

Wij werken met de methode ‘Piramide’, een vroeg- en voorschools educatieprogramma (VVE). Dit programma heeft als doel kinderen een betere start op de basisschool te geven en waarborgt de doorlopende leerlijn van 2,5 tot 6 jaar. Er is een intensieve samenwerking met basisschool de JP Coen. Thema's lopen gelijk en worden soms samen afgesloten. Ook worden samen verschillende festiviteiten gevierd. 

Voor- en buitenschoolse opvang

We werken met een maandprogramma, waarin we aandacht besteden aan creativiteit, beweging, de cognitieve en de motorische ontwikkeling. Er is een grote gymzaal waar wij sporten met de kinderen, en er zijn een computer en een Wii. 

Soorten kinderopvang

  • Peuteropvang
  • Voorschoolse opvang (vso)
  • Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

Peuteropvang

  • 2 groepen van 2,5 tot 4 jaar

Buitenschoolse opvang

  • 2 groepen van 4 t/m 12 jaar

VVE-programma

Ja

Gevestigd in

De JP Coenschool

Ophalen van school (bso)

We halen de kinderen lopend op van: de JP Coenschool en zijn dependance, De Flevoparkschool, de Valentijnschool, De Waaier en De Bataviaschool.

Ons pand

Peuteropvang: De peuteropvang is gehuisvest in de basisschool. De ruimte is volgens de richtlijnen van de methode Piramide in verschillende sfeervolle en uitdagende speelhoeken ingericht. Zo is er een huishoek, bouwhoek, thematafel en leeshoek. Er is een ruim aanbod aan ontwikkelingsmateriaal aanwezig. 

Bso en vso: De jongste groep deelt de ruimte met onze peuterspeelzaal. Er zijn leuke speelhoeken zoals een poppenhoek, bouwhoek en leeshoek.
In de aula hebben we de ruimte om te knutselen en huiswerk te maken. In de gymzaal doen we sport en spel. Er is een ruimte voor de oudste kinderen met een aparte computerhoek en een huisje voor de meisjes dat is ingericht als een echte make-upsalon! 

Onze speelplaats

We beschikken over een buitenruimte met veilige speeltoestellen, zoals een glijbaan en een schommel. Er zit een voetbalkooi vlakbij. Verder zijn ook Artis, het Flevopark en de Batavia-speeltuin vlakbij voor leuke uitstapjes. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. De pedagogisch medewerkers zijn geschoold in de methode Piramide. Geregeld worden er vakleerkrachten ingehuurd op het gebied van muziek en bewegen met jonge kinderen. We hebben een pm’er die is gespecialiseerd in handvaardigheid. 

Openingstijden

Peuteropvang

We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur.

Buitenschoolse opvang

Geopend op maandag tot en met vrijdag aansluitend op schooltijden tot 18.30 uur. In de vakantieweken en op studiedagen zijn we open van 7.30 tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang

Wij zijn tijdens schoolweken 5 dagen in de week geopend van 7.30 tot 8.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in de Indische buurt, een oude volkswijk in Amsterdam. We zitten tegenover activiteitencentrum Meevaart. U kunt bij ons (betaald) parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden