Onze opvang

De babygroep, verticale groep en peutergroepen zijn ruim ingedeeld, met leeftijdsgerichte ontdekmaterialen, maar ook plekken om even tot rust te komen. Hier kunnen ze zich heerlijk en veilig ontspannen.

Alle groepen grenzen aan onze buitenruimte. Deze is ook leeftijdsgericht ingedeeld. De allerkleinste kunnen rustig op hun eigen plekje liggen ontdekken, terwijl de lopers op ontdekkingstocht gaan in onze groente tuin. Ook is dit de plek om je als kind uit te leven op de fiets of met de step. Ook heerlijk heen en weer rennen of met een bal rollen zijn onze dagelijkse bezigheden. 

Onze activiteiten zijn zeer divers: creatieve activiteiten, sportieve activiteiten, muziek en lekker lezen. De activiteiten worden ook veelal met de school uitgevoerd. Zo vinden kinderen van groep 8 het fantastisch op de jongere kinderen van het dagverblijf voor te lezen.  Dagelijks laten we aan ouders zien wat we hebben gedaan. 

Terwijl de baby’s eerste handelingen ontdekken, leren de peuters spelenderwijs o.a. nieuwe woordjes, kleuren, vormen en cijfers. Ook mogen zij regelmatig een kijkje nemen in de school. 

Soorten kinderopvang

  • Dagopvang
  • Peuteropvang
  • Buitenschoolse opvang

Groepsindeling

  • 1 baby groep van 0 tot 2 jaar
  • 1 verticale groep van  0 tot 4 jaar 
  • 1 peutergroep van 2 tot 4 jaar 
  • 1 peuteropvang van 2,5 tot 4 jaar

Ons pand

We zitten in een splinternieuw, eigentijds gebouw met een groen speelplein. Op de begane grond bevinden zich de kinderopvang en op de eerste en tweede verdieping het onderwijs en de naschoolse opvang. Alles in één gebouw, waarbij we op alle levels samenwerken. Daarnaast hebben wij een sportruimte en ontmoetingsruimte die beschikbaar zijn voor de buurt, want als buurtschool zijn wij in de buurt, voor de buurt en samen met de buurt. 

Onze speelplaats

We hebben fietsjes en stepjes waarmee de kinderen een parcours kunnen afleggen. Ook is er ruimte om rustig te krijten of op ontdekkingsreis te gaan in onze groene tuin. In het voorjaar planten we zaadjes en kunnen we de bloemen en fruitbomen zien groeien. Om de hoek ligt het Oosterpark, waar wij ook regelmatig een rondje maken met de kinderen. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een muziekcoach, voorleescoach en een beweegcoach. 

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Amsterdam Oost. Voor de deur is (betaalde) parkeergelegenheid. Om de hoek stoppen diverse trams en de metrohalte is op loopafstand.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden