Onze opvang

Tijdens de schoolweken is er voor de kinderen ruimte om even bij te komen van een lange schooldag. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld lekker op de bank een boek lezen, samen een spel spelen, in het atelier iets creatiefs doen of lekker buiten spelen. In de gymzaal en de aula van de Barbaraschool kunnen de kinderen ook hun energie kwijt. 
Tijdens vakanties en op studiedagen trekken we erop uit: het Oosterpark ligt om de hoek. Ook bij de bibliotheek zijn we snel. Samen koken, oliebollen bakken op Oudejaarsdag of een bezoek brengen aan Schiphol. Met diverse tramhaltes en station Muiderpoort om de hoek, zijn we snel op pad. 
Tijdens de schoolvakanties werken we samen met onze bso aan de Tweede Boerhaavestraat.

Soorten kinderopvang

Buitenschoolse opvang (bso)

Groepsindeling

2 verticale groepen (4 tot 12 jaar) 

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; de Barbaraschool

Ophalen van school (bso)

De Barbaraschool is gevestigd in hetzelfde pand.

Kinderen van de Linnaeusschool, de Pinksterbloem (4e Montessorischool), de Kaap en Aldoende worden lopend opgehaald.

Ons pand

Onze bso aan het Eikenplein is gevestigd in de Barbaraschool. De Barbaraschool is de oudste basisschool van Amsterdam, die nog steeds gevestigd is in het oorspronkelijke schoolgebouw. Partou zit direct aan de voorkant van het gebouw. In de ruimte zijn diverse plekken ingericht. Er is ruimte om op de bank een boek te lezen, te 'tutten' in de meidenhoek of te spelen in de 'keuken'. Het atelier geeft ruimte voor creatieve uitspattingen en in de bouwhoek kunnen met diverse materialen mooie bouwwerken worden gecreëerd. Zo is er in de knusse ruimte met hoog plafond voor ieder van wils.

Onze speelplaats

Op het Eikenplein hebben we veel ruimte om onze energie kwijt te raken. Steltlopen, touwtje springen en spelen met de bal bijvoorbeeld. Voor de kleinere kinderen is er ook nog de binnenspeelplaats van de Barbaraschool waar we gebruik van kunnen maken. Hier staat een mooie zandbak en een mooi speeltoestel. Om de hoek zit het Oosterpark. Nog iets verder doorlopen en we zijn in Artis. Met de vele tramhaltes en station om de hoek zijn we zo op andere plekken in de stad. 

Ons team 

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. We hebben een pedagoog met vele jaren ervaring. 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.15 tot 18.30 uur
Woensdag van 12.15 tot 18.30 uur
In schoolvakanties van 8.30 tot 18.30 uur 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in Amsterdam Oost en is gevestigd in de Barbaraschool. Rondom het Eikenplein is ruimte om betaald te parkeren. In de buurt is station Muiderpoort en diverse tramhaltes. Ook een metrohalte is op loopafstand (Wibautstraat).
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden