Onze opvang

Onze opvang werkt met een themakalender met thema’s die zes weken duren.
Per thema maken we een programma met verschillende activiteiten zoals muziek, beweging, toneel, natuur, buitenactiviteiten, verhalen, knutselen, sport, spel en dans.
We maken zoveel mogelijk gebruik van talenten die zowel bij de kinderen als bij onze pedagogische medewerkers aanwezig zijn. Zo knutselen de kinderen regelmatig, waarna de werkjes in de groep worden opgehangen of neergezet tijdens het thema. Alle werkjes van uw kind bewaren we in een plakboek, dat u bij het afscheid van het kind meekrijgt. Voor verjaardagen van ouders of grootouders kan een knutselwerkje worden gemaakt als het kind dat graag wil. Voor Vaderdag en Moederdag wordt door de kinderen een verrassend cadeau gemaakt. 

Op onze vestiging hebben we als optie een warme maaltijd-service, waarbij kinderen tegen bijbetaling in plaats van een broodmaaltijd een warme maaltijd kunnen eten.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 3 babygroepen (0-2 jaar)  
  • 2 peutergroepen (horizontaal)
  • 1 verticale groep

Extra aandacht voor:

Creativiteit

Ons pand

Als u ons gebouw binnenkomt, valt de hal onmiddellijk op. Het is een hoge, lichte ruimte. Aan de hal grenzen de 3 babygroepen en de verticale groep.. Als eerste vindt u de babygroepen aan de linker- en rechterkant. Daarnaast vindt u de verticale groep. De peutergroepen zijn op de eerste verdieping.

Onze speelplaats

We hebben een grote babytuin, die natuurlijk is ingericht met hoekjes van groen. De kinderen kunnen zelf door een grote autoband naar de zandbak, waar een waterornament staat die regelmatig aangaat zodat zij met water en zand kunnen spelen.

Voor de grotere kinderen is er een balansdraaibalk waar ze hun evenwicht en behendigheid kunnen ontwikkelen. Op de speelplaats is ook een moestuinbak aanwezig. De plantjes worden samen met de kinderen verzorgd. We kweken daarin onder andere munt, tomaatjes en aardbeien. Samen met de kinderen plukken, wassen en eten we onze eigen gekweekte groente en fruit.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Bijzonder is dat zij speciaal zijn getraind in “Positief Opvoeden” van Triple P. Daarnaast hebben we een muziekcoach.

Openingstijden

Geopend op maandag tot en met vrijdag van 7.30  tot 18.30 uur.

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Amsterdam Oost, het pand ziet eruit als een sprookjeskasteel.
Rondom ons pand kunt u betaald parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden