Onze opvang

Onze opvang werkt met een themakalender met thema’s die zes weken duren.
Per thema maken we een programma met verschillende activiteiten zoals muziek, beweging, toneel, natuur, buitenactiviteiten, verhalen, knutselen, sport, spel en dans.
We maken zoveel mogelijk gebruik van talenten die zowel bij de kinderen als bij onze pedagogische medewerkers aanwezig zijn. Zo knutselen de kinderen regelmatig, waarna de werkjes in de groep worden opgehangen of neergezet tijdens het thema. Alle werkjes van uw kind bewaren we in een plakboek, dat u bij het afscheid van het kind meekrijgt. Voor verjaardagen van ouders of grootouders kan een knutselwerkje worden gemaakt als het kind dat graag wil. Voor Vaderdag en Moederdag wordt door de kinderen een verrassend cadeau gemaakt.

Soorten kinderopvang

Dagopvang

Groepsindeling

  • 3 babygroepen (0-2 jaar)  
  • 2 peutergroepen (horizontaal)
  • 1 verticale groep

Extra aandacht voor:

Creativiteit

Ons pand

Als u ons gebouw binnenkomt, valt de hal onmiddellijk op. Het is een hoge, lichte ruimte. Aan de hal grenzen de 3 babygroepen en de verticale groep.. Als eerste vindt u de babygroepen aan de linker- en rechterkant. Daarnaast vindt u de verticale groep. De peutergroepen zijn op de eerste verdieping.

Onze speelplaats

In onze tuin ligt een zandbak, er staat een glijbaan en er is een apart deel waar de kinderen kunnen fietsen of ravotten. De babygroepen hebben ieder een tuintje waarin ze buiten kunnen zijn, zonder last te hebben van de grotere kinderen. Er is met beplanting een veilige en prettige tuin gecreëerd. In de buurt zitten het Flevopark en Artis op loopafstand.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Bijzonder is dat zij speciaal zijn getraind in “Positief Opvoeden” van Triple P. Daarnaast hebben we een muziekcoach.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7.30  tot 18.00 uur, met de mogelijkheid om de opvang te verlengen tot 18.30 uur.    

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang is gevestigd in Amsterdam Oost, het pand ziet eruit als een sprookjeskasteel.
Rondom ons pand kunt u betaald parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wilt u uw zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als u het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of wilt u eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien u graag bij de Partou-vestiging van uw keuze.

RondleidingAanmelden