Onze opvang

We werken met het voorschoolprogramma ‘Piramide’. Elke 4 weken is er een ander thema. Tijdens elk thema zijn er leuke activiteiten, boeken en liedjes die daarbij horen. Soms gaan we ook naar buiten. Bijvoorbeeld met het thema ‘Herfst’ gaan we bladeren en kastanjes zoeke, of we gaan met z'n allen naar de bibliotheek tijdens de voorleesdagen. 
Ook de ouders spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld tijdens de spelinloop en bij het vieren van feestjes en het afsluiten van de thema's. Ook gebruiken we het programma ‘VVE-Thuis’. Ouders worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Hier wordt u over geïnformeerd op de voorschool zelf. 

Soorten kinderopvang

Voorschool

Groepsindeling

Er zijn 2 groepen van maximaal 15 kinderen in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar. 

VVE-programma

Ja

Extra aandacht voor:

VVE-programma ‘Piramide’

Gevestigd in school of multifunctioneel centrum

Ja, in een school; de Flevoparkschool 

Ons pand

De groep zit vast aan de Flevoparkschool, maar heeft een eigen voordeur.
Bij binnenkomst is er een halletje waar de kapstokken zijn en de bakjes van de kinderen. In de ruimte zelf vindt u een sfeervolle inrichting met verschillende hoeken, zoals de huishoek, verkleedhoek en bouwhoek. Er is genoeg speelgoed, puzzels en kleurtjes om mee te spelen en leren. 

Onze speelplaats

We maken gebruik van de tuin van de voorschool naast ons. Dit is een ruime tuin met een speelhuis, zandbak en fietsparcours. De kinderen kunnen er naar hartenlust rennen en spelen. Op loopafstand van de voorschool is het Flevopark. Hier gaan we met de kinderen heen om te kijken naar de veranderingen van de natuur tijdens de seizoenen, of om gewoon te genieten van het mooie weer! We gaan ook graag samen met ouders naar Artis. 

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, met veel aandacht voor uw kind. Binnen de voorschool maken we gebruik van MEMO, een organisatie die kinderen in aanraking laat komen met muziek en muziekinstrumenten. Op een speelse manier legt de muzikant aan de kinderen uit wat er allemaal kan en hoe iets klinkt. 

Openingstijden

Geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 13.30 uur. 

Bereikbaarheid & parkeren

Onze kinderopvang bevindt zich in de Indische buurt aan een doodlopende straat. U kunt hier (betaald) parkeren.
Ik ben op zoek naar

Aanmelden

Wil je je zoon of dochter direct aanmelden bij Partou? Dat kan. Als je het formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Of wil je eerst komen kijken bij Partou? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de Partou-vestiging van je keuze.

RondleidingAanmelden